Vi söker butik och reservdelsmedarbetare med intresse för teknik.

Vi söker butik och reservdelsmedarbetare med intresse för teknik.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge god service åt både interna och externa kunder gällande reservdelar till maskiner. Eller beställning och inköp av reservdelar från någon av våra leverantörer. Arbetet sker både administrativt i data- och lagersystem och rent praktiskt i hantering av reservdelar. Du har daglig kontakt med medarbetare, leverantörer och framförallt kunder. Du kommer i samarbete med personalen på verkstad och reservdelar driva och utveckla verksamheten i rätt riktning.

Det är viktigt att du är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig. Ett tekniskt intresse är ett krav och erfarenhet inom maskinbranschen ett stort plus.

Du är en god administratör som trivs med varierande arbetsuppgifter. Du talar och skriver svenska och engelska. Du har god datorerna och gärna erfarenhet av Orfala. B körkort krävs. Vidare ser vi att du är en utåtriktad, trevlig och glad person.

Vi erbjuder ett spännande och intressant arbete med marknadsledande produkter. Våra produkter riktar sig till både lantbruk och entreprenadföretag

Ansökan och CV skickas till kenneth.malmqvist@agromaskiner.se.

Frågor besvaras av Patrik Johansson 044-620 35 31.
Mer info
Kontaktperson Patrik Johansson
Telefon 044-620 35 31
Område Kristianstad
Yrkesroll Fordon, Reservdelsman, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 juli 2020 (49 dagar kvar)