Key Account manager till Kristianstadsbladet

Key Account manager till Kristianstadsbladet

Vi hjälper Kristianstadsbladet att hitta en relationsskapande Key account manager med uppgift att bearbeta och utveckla både nya och befintliga kunder i Kristianstadsområdet med omnejd. Med rätt inställning erbjuds du möjlighet att ta nästa steg i din personliga utveckling och i din karriär tillsammans med ett spännande företag.

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att driva hela försäljningsprocessen och efter påbörjat samarbete även förvalta och utveckla relationen till den då befintliga kunden. Du ska kunna identifiera kundens mediabehov. Du söker även upp nya kunder, utreder behov, föreslår och offererar kundanpassade marknadsplaner och medialösningar i våra de olika kanalerna vi företräder, vilket är allt från traditionella tidningsannonser till SEO och Facebook.

Hos Kristianstadsbladet trivs du som arbetar med högt engagemang, håller en god struktur i ditt dagliga arbete och är villig att hålla en hög närvaro ute hos företagets kunder. Du uppmuntras att vara initiativrik, självständig och du kommer att utbildas i verktyg för att upprätthålla en god struktur i ditt arbete.

Dina primära arbetsuppgifter kommer vara:
  • Upprätta och presentera medieplan och marknadsplan
  • Förbereda, mål-sätta och följa upp kunder/kundaktiviteter på den egna kundlistan för att skapa lönsamma affärer
  • Planera, utföra och dokumentera säljaktiviteter per kund
  • Arbeta utifrån uppsatta budgetmål och KPI:er
Arbetet är förlagt dagtid, måndag till fredag. Du blir erbjuden en provanställning på 6 månader.

Vem trivs här?
Du som söker brinner för att sälja och skapa goda kundrelationer samt gillar att planera din vecka för att uppnå en hög aktivitetsnivå ute hos våra kunder. Vi tror att du har erfarenhet från försäljning, gärna inom media. Har du arbetat mot både nya och befintliga kunder är det meriterande. Erfarenhet är inte allt, för oss är det viktigt att du som person har ett starkt driv i det du ger dig in på och ger inte upp i första taget. Det är viktigt att vara självgående i det dagliga arbetet men samtidigt vara en lagspelare för att trivas hos oss. Har du ett större nätverk sedan tidigare så är det ett plus i kanten.

Viktigt för tjänsten:
  • Körkort B
  • Vana av CRM-system
  • Ditt driv och engagemang
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Kristianstadsbladet
I Kristianstadsregionen läser 8 av 10 någon av Kristianstadsbladets kanaler. I över 160 år har Kristianstadsbladet varit den ledande tidningen i Kristianstadsregionen. Kb är ett av många varumärken under mediekoncernen Gota Media.
Gota Media tar avstamp i sin publicistiska värdegrund och i uppdraget från ägarna att spela en betydelsefull roll för att hålla demokratin levande och aktiv. Med stark lokal närvaro och nära relationer med läsare, kunder och andra aktörer erbjuder koncernens varumärken effektiv och relevant marknadskommunikation för näringsliv och handel.
Koncernen ägs av två stiftelser som betonar långsiktighet i ägandet och behovet av fria pressröster. I omställningen till det nya medielandskapet är Gota Medias strategi både klassiska printprodukter och digital utveckling.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Joella Olofsson via Joella.Olofsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Mediasäljare, relationsskapande säljare, Adecco, Kristianstadsbladet, media, kam, kristianstad, Adecco, digitala kanaler,
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 apr 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.