Tyréns söker projektör inom väg, gata & mark till kontoret i Kristianstad

Tyréns söker projektör inom väg, gata & mark till kontoret i Kristianstad

2018 blev Tyréns utsedd till Sveriges 5:e bästa arbetsplats enligt Great Place to Work. Med ett målmedvetet driv och nyfikenhet av forskning och utveckling har företaget Tyréns blivit ett av de ledande konsultföretagen inom samhällsbyggnad. Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Ta chansen och sök tjänsten som projektör!

Information om uppdraget

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar de hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. De har drygt 2 500 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen. Tyréns är stiftelseägt och deras ägandeform gör det möjligt att också satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. De drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tyréns.

Arbetsuppgifter

Avdelningen du kommer tillhöra består i dagsläget av 19 personer varav hälften jobbar med projektering. Resterande roller som finns representerade i gruppen är mätingenjörer, landskapsarkitekter, lantmätare, riskanalytiker och en trafikingenjör. Avdelningen har såväl juniora som seniora medarbetare som alla jobbar tätt tillsammans och skapar en bra dynamik. Projekteringen sker i Civil 3D och du kommer jobba i drygt 2-5 projekt parallellt, antalet projekt styrs av respektive projekts omfattning.

Avdelningschefen tror på frihet under ansvar och eftersträvar ett öppet klimat, något som skapat en mycket sammansvetsad och välmående arbetsgrupp där man bryr sig om varandra. Är du intresserad av att ta ett större, mer övergripande ansvar i projekt längre fram finns möligheten att utvecklas som teknik- och uppdragsansvarig.

Vi söker dig som
 • har en relevant yrkes-, högskole- eller universitetsutbildning. Du kan exempelvis ha läst fysisk planering, samhällsbyggnad, väg & vatten, byggteknik eller motsvarande
 • har grundläggande kunskaper i CAD. På Tyréns kommer du använda Civil 3D så erfarenhet av det är meriterande men inget krav
 • är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift då majoriteten av ditt arbete kommer utföras på svenska
Som person är du ansvarstagande och gör ditt yttersta i varje situation. Du är tillmötesgående i din kommunikation till andra, såväl internt mot kollegor som externt mot kunder och värderar gott samarbete högt. Du är dessutom flexibel i ditt arbetssätt och har förmågan att agera problemlösande.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Fast månadslön
 • Placering: Kristianstad
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Stina Haugland
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tyréns önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)