Transportledare!

Transportledare!

Säkra sommarjobbet redan nu! Vi söker just nu dig som vill ha meriterande erfarenheter och ta dig an ett spännande uppdrag på AkkaFRAKT i Åhus. Du kommer att stötta upp på transportledningen under sommaren och jobba heltid framförallt i juli och augusti månad. Anser du dig själv vara noggrann, kommunikativ och strukturerad så kan detta vara tjänsten för dig! Ansök redan idag - vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Transportledare till AkkaFRAKT i Åhus med start för upplärning i juni månad.

AkkaFRAKT är en transport- och logistikkoncern i Sydsverige. Kunderna finns inom bygg, handel, industri, jordbruk och offentlig sektor. Dem har cirka 500 egna fordon och omsätter omkring 800 miljoner kronor. Huvudkontoret finns i Malmö, men företaget har även kontor i Åhus där du kommer att arbeta.

Uppdraget är ett sommarjobb och kommer att sträcka sig från juni till augusti. För rätt person finns det även möjligheter att få fortsätta arbeta på deltid under hösten, parallellt med studierna.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos AkkaFRAKT. Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som Transportledare på AkkaFRAKT kommer du arbeta med service och trafikledning, med inriktning jordbruk. I denna roll kommer du ha mycket kontakt med kunder och internt anställda för att kunna genomföra transporter på ett smidigt sätt. Du kommer att tillsammans med andra på avdelningen ansvara för att det är en hög kvalitet på arbetet som utförs.

Du kommer till exempel att:
 • Administrera bokningar i AkkaFRAKT:s affärssystem
 • Ha kontakt via telefon med kunder
 • Arbeta med service och på ett målinriktat sätt arbeta med trafikledning
Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom transportledning, få en fot in på ett stort företag och få meriterande erfarenheter för framtida jobb. Vi ser att du är strukturerad, orädd och vågar plocka upp telefonen och ringa till bland annat kunder. Upplärningen kommer att ske överenskommen tid i juni.

Vi söker dig som
 • Är student på högskola eller universitet, och studerar logistik, supply chain eller liknanade
 • Kan arbeta heltid under sommaren
 • Är flytande i svenska för att kunna kommunicera internt och externt
 • Har mycket goda kunskaper i engelska då kommunikation även sker på detta språk
Det är meriterande om du:
 • Har arbetat inom transportledning eller logistik tidigare
 • Har en bakgrund inom jordbruk
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Juni 2019, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Sommarjobb, heltid
 • Placering: Åhus
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AkkaFRAKT är en transport- och logistikkoncern i Sydsverige. Kunderna finns inom bygg, handel, industri, jordbruk och offentlig sektor. Dem har cirka 500 egna fordon och omsätter omkring 800 miljoner kronor. Huvudkontoret finns i Malmö.