Student till 1st-line support i sommarpärlan Åhus

Student till 1st-line support i sommarpärlan Åhus

Det låter väl inte helt fel att jobba med 1st-line support tillsammans med två härliga kollegor och gå ut och köpa glass på rasten i sommar? Nu har du chansen att skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet och samtidigt få extra klirr i plånboken! Kanske vill du spara till den där grymma konserten i höst eller unna dig de där snygga jeansen?

Information om uppdraget

Du kommer att jobba med 1st-line support i servicedesken på ett stort internationellt företag som andas modernitet och framåtanda mitt i sommarpärlan Åhus. För dig som trivs bra och gör ett bra jobb finns chans till extrajobb under höstterminen och skaffa värdefulla kontakter inför framtiden. Arbetet är på deltid och du kommer överens om arbetstider tillsammans med din närmsta chef. Du arbetar oftast under kontorstider, 8-17, men det kan också förekomma arbete under vissa kvällar och helger.

Du kommer att arbeta som konsult hos oss på Academic Work och arbeta på ett företag i Åhus. Som konsult kommer din konsultchef Julia att följa upp ditt arbete under sommaren och ge tips och råd till dig i din framtida karriär. Kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Arbetsuppgifter

I servicedesken arbetar du tillsammans med dina två kollegor för att hjälpa användare att lösa enklare IT-relaterade problem. Kontakten med användarna sker först och främst i företagets ärendehanteringssystem och sedan via telefon eller direkt i servicedesken. Du kommer till exempel att arbeta med support och hantering av applikationer och operativsystem, hantera användarkonton samt installera bärbara och stationära datorer. Du kommer att få en introduktion till arbetet och har alltid en kollega på plats som du kan ta hjälp av i ditt arbete.

I den här rollen passar du som är serviceminded och pedagogisk i din kommunikation. Är IT ditt stora intresse är det ett stort plus! Här kommer du som gillar att arbeta tillsammans i ett litet team att trivas eftersom det är du tillsammans med dina två kollegor som ansvarar för servicedesken.

Vi söker dig som

Vi tror att du:
  • studerar inom IT/teknik på en eftergymasial utbildning
  • har goda kunskaper i svenska
  • har tidigare erfarenhet av att jobba med support eller kundservice
I servicedesken arbetar man med bland annat Office365, Active Directory och olika operativsystem. Har du erfarenhet av något av detta är det meriterande!

Övrig information
  • Start: Omgående, efter överenskommelse
  • Omfattning: Deltid
  • Placering: Åhus
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork