Säljintresserad student till MyWorkstatus

Säljintresserad student till MyWorkstatus

Känner du igen dig i att ha en strävan att alltid utvecklas och utmana dig själv, sätta höga personliga mål och koncentrera dig på att uppnå dessa? Söker du dessutom erfarenhet inom försäljning vid sidan av dina studier? Då kan du vara precis den som vi söker till detta nystartade bolag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för MyWorkstatus räkning en sälj- och marknadsföringsintresserad student som kan arbeta ca 8 h i veckan. Bolaget har utvecklat en app som erbjuder kunden grunderna för att komma igång med digital skyltning och därmed möjligheten att dela sitt digitale flöde med den verkliga världen. Företaget är placerat i Kristianstad men detta uppdrag kan även göras på distans.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos MyWorkstatus.

Arbetsuppgifter
  • Se till att hitta nya möjligheter till affärer genom att prospektera nya obearbetade kunder
  • Boka möten med potentiella kunder
  • Övriga marknad-/säljrelaterade arbetsuppgifter kan tillkomma
Vi söker dig som
  • Studerar en eftergymnasial utbildning och gärna inom ekonomi, marknadsföring, försäljning, affärsutveckling eller liknande
  • Är driven och utvecklingsfokuserad
  • Har minst 1 års erfarenhet av försäljning
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Som person är du målfokuserad och tar själv initiativ till att hitta nya kontaktvägar och driva resultat. Du är orädd och ihärdig och ger inte upp i första taget. Det är viktigt att du är trygg i dig själv. Du tror på dig själv men är medveten om dina begränsningar, samtidigt som du visar ödmjukhet inför uppgiften och din kompetens.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, ca 8h i veckan
  • Placering: På distans/Kristianstad
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MyWorkstatus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om MyWorkstatus här