Filialchef Kristianstad

Filialchef Kristianstad

Ett plåtslageri med ett större uppdrag!

Lödde Plåt har sedan 1963 verkat inom byggnadsplåtslageri med främst entreprenad- och serviceuppdrag i Skåne. Med våra fyra produktionsanläggningar som ligger i Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad är vi geografisk spridda i Skåne, men även upp till Halland och Småland. Genom vår organisation med idag ca 70 medarbetare täcker vi såväl större entreprenader som enklare servicejobb. Våra plåtslagare har alla utbildning för arbetet som krävs och våra tjänstemän har Bas U/P.

Idag är Lödde Plåt ett av Sveriges största plåtslagerier, men framför allt är vi ett av få auktoriserade byggnadsplåtslagerier - en kvalitetsstämpel på att företaget arbetar med långsiktiga värden och hög teknisk kompetens samt utvecklade rutiner för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Det är ett bevis på att det hela tiden finns för avsikt att fortsätta utvecklas och det gör vi utifrån våra värdegrunder; långsiktighet, yrkesstolthet och trygghet genom aktivt ledarskap, strategier och utvecklingsarbeten.

Besök gärna www.loddeplat.com för mer information.

Om uppdraget:
Vill du bli vår nya Filialchef i Kristianstad och ta Lödde Plåt till nästa nivå?

Som Filialchef ansvarar du att bli regionens självklara val för plåtrelaterade tjänster. Du och Lödde Plåt skapar stolthet genom hantverksskicklighet, engagemang och nytänkande tillsammans med dina medarbetare. Du rapporterar till övergripande verksamhetschef, Lödde Plåt i Malmö.

Ledare: Som Filialchef har du uppdraget att skapa en väl fungerande arbetsplats utifrån Lödde Plåts värderingar och ledarskapsfilosofi. Med ansvar för filialens arbetsmiljö och medarbetarnas utveckling, för styrning och kontroll.

Plåterfarenhet: Du har förståelse/kunskap om hantverket, vilket är mycket betydelsefullt i kundsammanhang. Du och plåtslagarna arbetar tillsammans i team kring kunder och projekt.

Sälj: Du har ett tydligt affärsmannaskap. Du är mån om att uppfylla kunders förväntningar och att utveckla affärerna med kunderna i fokus.

Ekonomi: Som Filialchef ansvarar du för Lödde Plåts budget och resultat för Kristianstad. Förutom din egen kunskap har du stöd i ekonomi/byggsystem, en kalkylator och av verksamhetschef.

Entreprenadjuridik: Du har förståelse för juridiken kopplat till upphandlingar och avtal.

Du är kommunikativ i tal och skrift.

Vem är du:
Du har gedigen branschvana inom plåtslageri, bygg eller VVS.

Du har haft personalansvar och budget-/resultatansvar för större och mindre projekt.

Du har dokumenterade resultat av att generera affärer inom ditt gebit.

Du är en pedagogisk och självklar ledare med pondus.

Du är positiv och ser möjligheter.

Du är inspirerande och motiverande och får medarbetarna att växa! Du trivs att arbeta målstyrt och resultatinriktat.

Vi erbjuder
En roll med stor frihet och stort ansvar! Lödde Plåt i Kristianstad har ett gott rykte och bra positionering på marknaden. Hos oss möter du kollegor med olika spetskompetenser med den gemensamma viljan att långsiktigt utveckla och skapa en helhet. Du arbetar nära beslut, i projekt och team med tydligt uppsatta mål där engagemang, prestigelöshet och samarbete är framgångsfaktorer. Vi har nära till skratt och det är högt i tak med en familjär företagskultur.

Intresserad?
Vi hoppas att du är intresserad av att vara med på resan och en del av Lödde Plåt, vilket innebär "att vara bäst på det man gör"!

https://youtu.be/HjSNgKWf2WU

Intervjuer kommer att ske löpande - vi ser fram emot ditt intresse! För frågor kring tjänsten kontakta rekryteringskonsulter Stina Nord 073-654 52 57 / Fredrika Schartau 070-510 71 30.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Snickare, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Signpost
Sista ansökningsdag 30 juli 2021 (6 dagar kvar)