Servicetekniker

Servicetekniker

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker hos Åhus Hamn arbetar du självständigt och dina dagar kommer att vara varierande och innehållsrika. Du arbetar brett och utför en mängd olika arbetsuppgifter. Som servicetekniker är du en länk mellan alla funktioner inom företaget samt även gentemot våra kunder. Dessutom kommer du att ta ansvar för utveckling och förbättring av dina ansvarsområden och arbeta mot att säkerställa att arbetet genomförs på ett kostnadseffektivt sätt och med en hög kvalitetsnivå. Du kommer att vara delaktig och assistera vår tekniska chef i olika projekt såsom renovering, byggnationer, markarbete, rivning etc.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Assistera teknisk chef med projekthantering i diverse entreprenader
  • Provtagningar samt tillsyn och byte av filter i dagvattenbrunnar
  • Inköp av kemikalier samt även tillsyn och utrangering av kemikalier
  • Vissa administrativa uppgifter som exempelvis digital ärendehantering
  • Fastighetsskötsel såsom gräsklippning, saltning, sopning
  • Allmän fastighetsservice åt våra kunder och egna bolaget
  • Trossföring dagtid samt behjälplig för mindre uppdrag hos skeppsmäkleriet
  • Kontroll av avfallshantering från fartygen och ansvara för intern avfallshantering
Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som söker har genomförd gymnasial utbildning eller motsvarande och du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god teknisk förståelse och är van vid att lösa olika situationer som kan uppstå under dagen. Vi ser gärna att du har grundläggande miljö - och kvalitetskompetens, god datorvana och är van vid ett digitaliserat arbetssätt. Tjänsten kräver körkort och har du förarbevis för truck/hjullastare ser vi det som meriterande. Du kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift samt engelska i tal.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Du är positiv, serviceminded och har ett öppet sinne för att lära dig nya saker och ta egna initiativ. Du är strukturerad, social, har ett affärsmässigt tänk samt är bra på att kommunicera. Dessutom är du prestigelös och van vid att hugga i där det behövs.

Information och kontakt

Tjänsten är på heltid och placerad på vårt kontor i Åhus. Vi tillämpar löpande urval vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är den 6 juni 2020. Du söker tjänsten på www.wikan.se. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson på telefon 044 - 590 65 14.

Välkommen med Din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Pernilla Samuelsson
Telefon 044-590 65 14
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 6 juni 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Åhus Hamn är en av södra Sveriges mest betydande bulkhamnar och är sydöstra Sveriges största containerhamn. Våra stora affärsområden är bulk- och containerhantering samt magasinsuthyrning. Inom hamnområdet verkar flera stora företag, såsom The Absolut Company, Svenska Lantmännen, Knauf Danogips GmbH, Svenska Foder AB, Yara AB, Noyron och KLF, som alla är representanter ifrån ägarföretaget Åhus Stuveriintressenter AB. Med hamnens geografiska läge är det lätt för fartyg att anlöpa kaj och med magasinsbyggnader och containerterminal i direkt anslutning kan lossnings- och lastningsarbeten utföras rationellt. Åhus Hamn & Stuveri AB ägs av Kristianstads Kommun till 54 % och av privata intressen Åhus Stuveriintressenter AB till 46 %. Vi är 24 anställda.

Läs mer på www.ahushamn.se

Vi utökar vår personalstyrka och söker nu en servicetekniker till Åhus Hamn & Stuveri AB.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.