Försäljningsansvarig med fokus på affärsutveckling

Försäljningsansvarig med fokus på affärsutveckling

Åhmans i Åhus AB förstärker organisationen med en försäljningsansvarig med fokus på affärsutveckling för att ta nästa steg i företagets expansion. Bolaget grundades 1860 och är idag ledande tillverkare av hisskorgar i Skandinavien. Idag finns huvudkontor och produktion i Åhus med filialer i Stockholm samt Göteborg.

Arbetsuppgifter
Som försäljningsansvarig på Åhmans i Åhus AB kommer du att säkerställa företagets position på marknaden genom att ansvara för affärs- och försäljningsutvecklingen. Detta gör du dels via strategiskt arbete med kunder och föreskrivande led samt genom coachning av ditt team på fyra säljare som består både av inne- och fältsäljare. Du kommer att ingå i ledningsgruppen och rapportera till företagets VD. I rollen som försäljningsansvarig kommer du att ansvara för företagets övergripande säljstrategi vilket även inkluderar budget, prognoser, marknads- och kundplaner. Tjänsten utgår från kontoret i Åhus men kommer även innefatta resor i norra Europa.

Din Profil
Som person är du driven och en god kommunikatör med förmåga att engagera, motivera och vinna förtroende hos både medarbetare och kunder. Du är proaktiv och lösningsorienterad. Prestigelöshet och ödmjukhet är ytterligare egenskaper vi värdesätter. Vi söker dig som är affärsorienterad och strukturerad för att utveckla strategiska kunder. Som ledare är du mogen, trygg, stabil och tydlig med fokus på både individen samt utveckling av verksamheten. Viktigt att du drivs av att nå uppsatta mål samt motiveras av kundnöjdhet, volymökning och lönsamhet. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av personalansvar och målstyrt ledarskap med dokumenterat resultat.

Vi erbjuder
Åhmans erbjuder möjligheten för rätt person att inte bara vara delaktig utan även driva vår resa framåt. Du kommer ha en mycket central i roll i ett bolag som präglas av ett entreprenörskap med fokus på kvalitet och service i allt vi gör. Vi erbjuder marknadsmässiga, bra villkor.

Kontakt och ansökan
Kontakta Isak Beyer (VD) vid frågor om denna tjänst, Isak@ahmans.se 0707218331. Ansökan skickas till jobb@ahmans.se, vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna få in din ansökan snarast möjligt.
Mer info
Kontaktperson Isak Beyer
Telefon 044-289900
Område Kristianstad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ahmans.se
Sista ansökningsdag 2 sept 2022 (21 dagar kvar)