Driven verkstadssmed

Driven verkstadssmed

Åhmans i Åhus AB förstärker nu företagets plåtverkstad med verkstadssmed inför kommande generationsskifte. Bolaget grundades 1860 och är idag ledande tillverkare av hisskorgar i Skandinavien. Huvudkontor och produktion i Åhus med filialer i Stockholm samt Göteborg. Företaget erbjuder en arbetsplats med stimulerande och varierande arbetsuppgifter med orderstyrd produktion.

Arbetsuppgifter
Som verkstadssmed hos oss kommer du att specialtillverka plåtdetaljerna utifrån ritningar som är framtagna av med vår konstruktionsavdelning. Detta är en nyckelroll inom produktionen och avser även samarbete med andra avdelningar på företaget. Genom att använda dig av dina befintliga yrkeskunskaper levererar du rätt kvalitet med ett fläckfritt resultat. För att uppnå önskat resultat krävs det kreativitet och uppfinnesrikedom. Din kompetens och yrkesskicklighet kommer ständigt att prövas. Tillsammans med ett högpresterande team av härliga kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Profil
Du är praktiskt lagd, intresserad av IT och produktionsarbete. Vi söker dig som är engagerad, hjälpsam, flexibel och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.Vi förväntar oss att du är positiv, noggrann och strukturerad i ditt arbete. Som person är du nyfiken och har ett naturligt driv och viljan att lära dig nya uppgifter. Vi vill att du har en gedigen verkstadsvana och känner dig bekväm med kantpressning, slipning och svetsning och har en övergripande förståelse för metallbearbetning. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Gymnasieutbildning i teknik/industri är ett krav och erfarenhet som smed och underhåll inom industrin är meriterande. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker det låter intressant kan vi erbjuda en möjlighet att vara med om att forma vår spännande framtida utveckling. Arbetstiden är förlagd till dagtid med möjlighet för flextid.

Maila din ansökan till jobb@ahmans.se och skriv i ämnesraden "Verkstadssmed". Observera att vi enbart tar emot ansökningar till denna adress. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare så skicka din ansökan så snart som möjligt. Kontakta produktionsledare Christofer Johannesson vid frågor om denna tjänst, Christofer@ahmans.se 044-289908.
Mer info
Område Kristianstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ahmans.se
Sista ansökningsdag 9 sept 2022 (30 dagar kvar)