Designkonstruktör inom hissinredning

Designkonstruktör inom hissinredning

Om Tjänsten
Vi söker nu en driven konstruktör som vill jobba på ett väletablerat företag med gott rykte i branschen. Företaget står inför en expansionsfas och vill nu förstärka konstruktionsavdelningen med en ny kollega. Som konstruktör för denna tjänst på kontoret i Åhus kommer du att konstruera aktuella projekt, arbeta inom produktutveckling samt ha löpande kontakt med produktion, kunder och arkitekter.

Om dig
Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete samt trivs med att arbeta i team. Du medverkar aktivt tillsammans med marknad och produktion med löpande utveckling och underhåll av våra system och produkter.
Det är meriterande med en utbildning motsvarande högskoleingenjör. Vidare har du erfarenhet av att arbeta med 3D CAD-system för konstruktion (Solid Works är meriterande). Viktigt att du är lösningsorienterad, gillar kundkontakt samt förstår affärssystem och produktkalkyler. Har du erfarenhet av hissbranschen är det en fördel.

Så ansöker du
Din ansökan med CV och en personlig beskrivning skickas till jobb@ahmans.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Isak Beyer 0707218331
Mer info
Kontaktperson Isak Beyer
Telefon 0707218331
Email Mejla Isak Beyer
Område Kristianstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ahmans.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Åhmans i Åhus AB grundades 1860 och är idag ett familjeföretag med nisch som underleverantör inom hissbranschen innefattande tillverkning och montering av hisskorgsinredningar i Skandinavien.
Med god servicekänsla och en väl genomtänkt plan arbetar vi effektivt för att ge våra uppdragsgivare precis vad de eftersträvar.