Hoppa till innehåll
VoltAir System AB logotyp

VoltAir söker Elmontör till Produktionen i Nyland

Vi stärker nu upp produktionsteamet i Nyland med en Elmontör.

Arbetsbeskrivning


Som Elmontör vid vår produktion kommer du att ha ett omväxlande arbete där arbetsuppgifterna består av elinstallation och montering och av luftbehandlingsaggregat, byggnation av styrskåp, Plåtklippning/Plåtbockning, mm. i fabriken i Nyland, vid behov kan även platsmontage ute hos kund förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot El/Automation, gärna med erfarenhet av arbete inom elinstallation samt styr och regler. Truck och sax-lift kort är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper att du är en driven lagspelare som trivs med att samarbeta med andra. Som person är du tekniskt lagd, flexibel och ordningsam, du tar gärna egna initiativ. Du föredrar en aktiv arbetsdag och är öppen för att prova på olika arbetsuppgifter

Språkkunskaper

Svenska i tal och skrift.Varaktighet

Tillsvidareanställning på heltid med placering i Nyland.

Vill du veta mer?

Har du frågor får du gärna kontakta Teamledare Johannes Lundholm, via telefon 073-268 18 95. Eller HR Martin Åkerman via telefon 070-690 77 85.

Välkommen med din ansökan och CV som du skickar via e-post till
hr@volutiongroup.se Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar oss din ansökan snarast möjligt, dock senast 2023-06-04.
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VoltAir System AB konstruerar,
tillverkar och levererar marknadens mest energieffektiva luftbehandlingsaggregat. Vårt
standardsortiment innefattar även traditionella fläktrum, inspektionsdörrar och luckor samt kanalsystem av isolerade sandwichelement. Försäljningskontor finns i Stockholm och Göteborg och produktion sker i Torsby, Värmland och i Nyland,
Ångermanland.

VoltAir System AB ingår i Volution-koncernen som är verksam i Europa med huvudkontor i UK.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare