Hoppa till innehåll
Sundströms Bil AB logotyp

Sundströms Bil söker en Kia-tekniker!

Publiceringsdatum
16 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Är bilar din stora passion? Strävar du efter kvalitet och noggrannhet i ditt dagliga arbete? Är du effektiv och ambitiös? I så fall vet vi att du kommer att trivas hos oss!

Sundströms Bil startades 1971 och är idag auktoriserad återförsäljare för Kia. Sundströms Bil är en del av koncernen Bilgruppen i Norr som bildades i juni 2021 och bedriver genom sina dotterbolag auktoriserad service och försäljning av Kia i fyra städer. Bergners Bil i Umeå, Sundströms Bil i Kramfors, Bilhallen i Sundsvall och Kave Bil i Örnsköldsvik!

Om rollen:
Vi är auktoriserad märkesverkstad för Kia och strävar alltid efter att alltid leverera kvalitetskänsla till alla våra kunder. Vi jobbar i ljusa och nyrenoverade lokaler med och med den senaste utrustningen. Som diagnostekniker hos oss jobbar du med framtidens elbilar och alltid de nyaste produkterna. Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning och förebyggande underhåll på personbilar. Diagnostisering av bilarnas status sker i huvudsak med hjälp av data från bilens elektroniska system.

Kvalifikationer:
Ett krav för denna tjänst är att du har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga och muntliga instruktioner på såväl svenska som på engelska. För att trivas i rollen så bör du känna dig bekväm med självständigt arbete som fordonstekniker. En stor del av det dagliga arbetet sker med dator därför är vana av att arbeta med datorer och olika tekniska system meriterande.

B-körkort för manuell växellåda.

Personliga egenskaper:
För att trivas i rollen bör du ha stort tekniskt intresse och ha en positiv inställning till ditt jobb. Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du förstår vikten av att vara socialt utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Vi ser att du kan ta egna initiativ och prioritera mellan olika arbetsuppgifter även under tidspress. Stor vikt läggs vid kvalitet och noggrannhet. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Vi erbjuder:
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett expansivt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är en bra arbetsgrupp som präglas av teamwork och trevliga kollegor. Vi arbetar aktivt för att alla medarbetare ständigt ska utvecklas på individnivå men även som grupp. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

Ansökan:
Är du rätt kille eller tjej för att utvecklas tillsammans med oss? Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag till fredrik.wendtland@sundstromsbil.se

Vi ser fram emot att höra från dig!
Sundströms Bil AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 jan. 2024 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Bilgruppen i Norr bildades i Juni 2021 och bedriver genom sina dotterbolag auktoriserad service och försäljning av Kia i städerna Umeå, Kramfors, Sundsvall och nu även i Örnsköldsvik.

Koncernen omsätter drygt 850 miljoner och har 67 personer anställda.

Våra fullserviceanläggningar utför rutbyten, erbjuder däckhotell samt är specialister på våra laddbara bilar.

Sundströms Bil har varit verksam i hjärtat av Höga Kusten i 50 år och har 21 anställda.

År 2022 sålde Sundströms Bil över 1000 personbilar.
http://sundstromsbil.se

Fler jobb från samma arbetsgivare