Hoppa till innehåll
Sun4Energy Sales AB logotyp

Sun4Energy söker säljare till region norr!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en person som värdesätter kundrelation och ärlighet? Vill du arbeta i en växande organisation där du får möjligheten att utvecklas? Vill du dessutom arbeta i en framtidsbransch för en ljusare framtid, då kan tjänsten som säljare på Sun4Energy vara rätt tjänst för dig!
Sun4Energy designar, installerar och driftsätter solcellsanläggningar och elbilsladdare till privatpersoner, företag och kommuner. Målet är att bidra med lösningar till våra kunder som påskyndar övergången till effektiva och fossilfria energilösningar. Produkterna och tjänsterna bidrar till den nödvändiga energiomställningen samtidigt som den sänker driftkostnaderna för kunden. Ser du att detta är framtiden, då kommer vi se till att skapa en framtid för dig hos oss!

Som säljare på Sun4Energy kommer du att utgå från kontoret i Kramfors där du kommer att vara verksam i regionen med omnejd. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen från början till slut, men arbetar tätt tillsammans med övriga kollegor inom företaget, så som försäljningschef, projektledare, elektriker och installatörer med ett gemensamt ansvar, att vårda och hjälpa våra kunder!

Du kommer också att ansvara för kundavtal och kundutveckling baserat på individuell säljbudget. Dina uppgifter innebär bland annat att aktivt söka nya kunder, formulera och utforma offert- och marknadsmaterial.

Personprofil
Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av försäljning och det är meriterande om du har arbetat i branschen, men det är absolut inget krav. Det viktigaste för oss är dina personliga egenskaper och därför ser vi att du är:
  • Kund och affärsfokuserad
  • Ambitiös och driven
  • Hjälpsam, ärlig och samarbetsvillig
  • Orädd, initiativtagande och resultatfokuserad
  • Strukturerad och ordningsam
Du har goda kunskaper i officepaketet och är van vid att arbeta med att registrera affärsinformation i CRM-system.
Sun4Energy står just nu inför en stor expansion och vill du ta dig an utmaningen och ansvaret att vara med att bygga upp verksamheten så är det dig vi söker!

Skicka in ditt CV och personliga brev till christian@sun4energy.se

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: Kontorstider - flexibelt.
Plats: Kramfors

Företagspresentation
Koncernens affärsidé är att designa, installera och driftsätta solcellsanläggningar och elbilsladdare till privatpersoner, företag och kommuner. Idag är koncernen representerade på flera orter och kan erbjuda sina tjänster i stora delar av Sverige med kontor i Stockholm,
Örebro, Arvika och Strömstad. Koncernen har egna certifierade projektörer, elektriker och installatörer. Koncernen har förutom de rena installationsbolagen i de olika städerna ett säljbolag och en egen grossistverksamhet.

Sun4Energy Group AB:s verksamhet grundades 2015 i Örebro, är ca 100 anställda och omsätter över 160mkr.
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 apr. 2023 (10 dagar kvar)

Liknande jobb