Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Sommarjobba som brevbärare i Kramfors!

Ansök nu
Letar du efter ett aktivt och utvecklande sommarjobb som tillåter dig att vara mycket utomhus? Är du stresstålig och serviceminded? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi nya stjärnor till vår kund inom logistik- och transport som vill sommarjobba som brevbärare. Uppdraget är på heltid och arbetsuppgifterna innebär främst utdelning och sortering av post och reklam till privatpersoner i Kramfors med omnejd. Du färdas med bil, det är därför ett krav att ha B-körkort. För att trivas i tjänsten ser vi även att du har god fysik, tycker om att vara utomhus och att du är duktig på att ta eget ansvar.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av:
- sortering av post
- utdelning av brev, reklam samt tidningar

Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag-fredag 08:30-16:00 och vi erbjuder sommarjobb, tjänsten är på 80%. Du kommer under din anställning vara anställd via StudentConsulting men arbeta som konsult på uppdrag hos vår kund.

Detta söker vi:

Som person är du ansvarsfull, noggrann och lösningsorienterad. Du arbetar effektivt och har hög arbetskapacitet. Du är en person som trivs i ett fartfyllt arbete och har god förmåga att strukturera ditt arbete. För detta uppdrag anställs du som konsult hos StudentConsulting och det är därför även viktigt att du kan identifiera dig med våra kärnvärden: Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team.

Krav för tjänsten är följande:
- Innehar B-körkort och god körvana
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- Har god fysik

Det är meriterande om du arbetat med liknande uppgifter tidigare men inget krav! Om du blir aktuell för tjänsten kommer de första dagarna bestå av betald upplärning.

Sök gärna tjänsten redan idag då vi stänger annonsen så snart vi hittat rätt person.

Sökord: Brevbärare, B-förare, Förare, Postnord, Kramfors

Sökord: Brevbärare, B-förare, Förare, Postnord, Kramfors
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare