Maskinoperatör/montör till Nordfarbo AB

Maskinoperatör/montör till Nordfarbo AB

Din profil

Du är en självgående och positiv
person med stort engagemang, som gärna tar egna initiativ. Du är noggrann i ditt arbete och sätter alltid kvalitet i första hand. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom industri, måleri, bygg eller någon form av annan praktisk erfarenhet.

Arbetsuppgifter

Du jobbar på en avdelning tillsammans med flera andra medarbetare där ditt arbete kommer vara en del av en produktionskedja till färdig slutprodukt. Arbetsuppgifterna innefattar maskinoperationer och visst montage.

Arbetstiderna är mån-tors 06.30-15.30
fred 06.30-14.00, övertid kan förekomma.

Krav

God svenska i tal och skrift

Körkort B


Din ansökan

Urval sker löpande och därför uppskattar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast 20 april
Mer info
Kontaktperson Magnus Burén
Telefon 061222865
Email Mejla Magnus Burén
Område Kramfors
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nordfarbo.se
Sista ansökningsdag 20 apr 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordfarbo är en ledande tillverkare av
sandwichkonstruktioner för olika ändamål. Vi har en spännande framtid som leverantör av kvalificerade produkter till BAE Systems Hägglunds. Där vi bland annat levererar detaljer till band- och stridsvagnar, avsedda för svenska försvaret.

Nordfarbo AB är även marknadsledande i Norden av sandwichpaneler för containerutbyggnad, årligen levererar vi till ca 2500 st olika typer av containers för reservkraft, förråd, verkstad mm.

Vi är en flexibel och kreativ organisation där vi sätter kunderna i fokus. Vi är ett mindre arbetslag med korta beslutsvägar och har ett tätt samarbete mellan medarbetarna.

Vi erbjuder en arbetsplats med öppet klimat och god sammanhållning där vårt goda rykte alltid är i fokus mot kunder.

Företaget är beläget i Nyland, Kramfors kommun där vi idag förfogar över 4000 m2 egna ljusa och trevliga lokaler. Företaget omsätter idag ca 60 miljoner och vår målsättning är att växa ytterligare de närmaste åren.