Projektcontroller

Projektcontroller

VTG Entreprenad söker nu en projektcontroller!

Vill du jobba i ett spännande företag med engagerade medarbetare i en entreprenöriell miljö? Vill du vara med och forma framtiden i en koncern i tillväxtfas? Har du dessutom en ekonomisk bakgrund, är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift, gillar ett högt tempo och är vass på ekonomisk uppföljning och analys av projekt. Då är du kanske den vi söker!

Tjänsten är till att börja med ett föräldravikariat på heltid fram till och med 20191031, med möjlighet till fast anställning.

Som projektcontroller tillhör du företagets enhet för affärsstöd och rapporterar till ekonomichefen. Inom affärsstöd har du 12 kollegor med olika ansvarsområden.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektcontroller är du spindeln i nätet i ett stort antal projekt. Du har en nära kontakt med våra projektledare, beställare och leverantörer på olika sätt. Du är ansvarig för att löpande följa upp ekonomin och analysera nyckeltalen i projekten och du kommer också att vara ansvarig för en del ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter i en del projekt. Du arbetar nära ekonomichefen och är ansvarig för att hålla deadline i rapportering och analys varje månad. Du kommer dessutom att fungera som supervisor i våra system mot projektledare, entreprenörer och kunder när det behövs.

Placeringsort: På huvudkontoret i Kramfors eller på något av VTGs övriga kontor.

Kvalifikationer
  • Ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande
  • Erfarenhet av ekonomisystem och bokföring
  • Goda kunskaper i Excel
  • Svenska, flytande i tal och skrift
  • B-körkort
Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet från industri, bygg/anläggning el. motsvarande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer att hållas löpande. Skicka din ansökan på mail till rekrytering@vtg.se

Vid frågor är du välkommen att kontakta ekonomichef Joacim Ahlmark, 070-200 62 15 alt. Joacim.ahlmark@vtg.se, VD Niklas Eriksson, 070-656 19 46 alt. Niklas.eriksson@vtg.se, fackliga frågor hänvisas till ordförande i VTG.s Unionenklubb Helena Nyberg, 070-658 55 30 alt. Helena.nyberg@vtg.se
Mer info
Område Kramfors
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vtg.se/
Sista ansökningsdag 4 nov (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VTG Verkar inom transport- och maskinentreprenadsektorn. VTG är ett aktiebolag som består av ca 135 delägare och tillika leverantörer. Totalt ingår ca 350 maskiner, 110 lastbilar, 25 industritransportfordon samt täktverksamhet. VTG, och dess dotterbolag Kustfrakt samt BioLogistik, erbjuder transport- och maskintjänster, berg- och krossprodukter i enskilda och sammansatta tjänster.