Krossmaskinist till VTG

Krossmaskinist till VTG

Vi söker krossmaksinister till våra krossanläggningar!

Dina arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna som krossmaskinist/maskinförare innebär huvudsakligen att du ansvarar för att sköta våra krossanläggningar samt att utföra lättare reparations- och underhållsarbete, även en del utlastning förekommer. Tjänsten innebär att man kan behöva arbeta i tvåskift.

Dina erfarenheter

Du bör vara svets- och reparationskunnig. Ha praktisk erfarenhet från maskintekniskt arbete. B-körkort och förarbevis för maskin är ett krav. CE-kort är meriterande.

Dina egenskaper

Vi söker en person med hög arbetskapacitet och god samarbetsförmåga som också är självgående och kreativ. Det är viktigt att man är flexibel och positiv till att vid behov hjälpa till inom andra arbetsområden än sitt egna. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig.

Ytterligare information

Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vid intresse skicka in din ansökan till rekrytering@vtg.se.

VTG sätter värde på affärsmässigt entreprenörskap, de ger oss drivkraft och nyskapande. Kunden är i fokus hos oss, och vi sätter värde på vår kommunikation med våra kunder och är lyhörd och flexibel mot dem.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Email Mejla VTG Entreprenad AB
Område Kramfors
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vtg.se/
Sista ansökningsdag 4 aug (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VTG erbjuder omfattande tjänster inom anläggnings-, mark och transportområdet. Vårt fokus ligger i Västernorrland men vi gör uppdrag i hela Sverige.

Verksamheten delas in i tre olika affärsområden för att tydliggöra vår affär. Dessa områden är:
  • Mark & Anläggning
  • Industri & Transport
  • Täkt & Material
Med kontor på fem orter i Västernorrland har vi en bra sammansättning av lokal närvaro med en omfattande leveranskapacitet via våra kontrakterade leverantörer. Genom våra medarbetares kompetens ger vi våra kunder och samarbetspartners ett mervärde och kan leverera komplicerade sammansatta tjänster med efterfrågad kvalité.