Tekniker / Mekaniker på Unanders Motor i Nyland

Vi söker dig som har arbetat några år med service, reparationer och felsökningar av fordon. Fordons utbildning är inget krav men meriterande. I huvudsak kommer du att skruva i båtmotorer, skotrar, atv, gräsklippare och diverse småmotorer. Du arbetar mycket självständigt men samverkar också med dina kollegor väl. En viktig del i arbetet är att du är med och bidrar med en kreativ, trivsam laganda och en välfungerande arbetsplats.

Personliga egenskaper:

Vi ser att du är självgående, god prioriteringsförmåga, strukturerad, trivs med att arbeta i tidvis högt tempo. Du strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar och ser service som en naturlig del av ditt arbete.

Krav:

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som mekaniker och troligtvis arbetar som det idag. Arbetet kräver att du har god datavana, har goda kunskaper i svenska och engelska då all verkstadslitteratur är på engelska. B-körkort är ett krav.

Anställningen är tillsvidare och på heltid med inledande provanställning på Unanders Motor i
Nyland.

. Lön efter överenskommelse.

Frågor och ansökan:

Låter det här intressant, skicka då din ansökan med CV och personligt brev märkt "mekaniker" till info@unandersmotor.se

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa eller maila Anders på 070-2466700 eller mailadressen ovanför.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi genomför intervjuer löpande.
Mer info
Kontaktperson Anders Strindlund
Telefon 0612-50230
Email Mejla Anders Strindlund
Område Kramfors
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.unandersmotor.se
Sista ansökningsdag 31 juli (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det började redan 1948 i Sandslån när Bert Strindlund startade försäljning av cyklar och mopeder. Idag, över 70 år senare är det sonen Anders som är chef över företaget. Förutom butiken i Sandslån så finns Unanders Motor även i Sollefteå och sammanlagt har vi 8 anställda i företaget.

Vi har det mesta i Husqvarnas sortiment för skog och trädgård, service och reperation av produkterna, samt ett stort tillbehörs/reservdelslager. Förutom Husqvarna så säljer vi även Klippo och Gardena produkter inom den kategorin.

Här på Unanders Motor säljer vi också det mesta rörande marin, sport och fritid. I sortimentet finns båtar från Ryds, Sandströms och Linder. Båtmotorer från Mercury och Honda. Fyrhjulingar från Can- Am och snöskotrar från Lynx. Samt mycket, mycket mer.