Rekondare till Sundströms Bil Kramfors

Rekondare till Sundströms Bil Kramfors

Sundströms Bil fortsätter att växa och vi söker nu en person ansluta till vårt leveransteam. Är du vår nya Rekondare?

Arbetet

Som medarbetare hos oss får du en viktig roll i att hålla verksamheten rullande. Du kommer ansvara för att nya bilar rekondas och ordningställs till visningshall, att bilar står redo inför leveranser och vara med och sköta däckhotell tillsammans med ansvarig.

Personliga egenskaper

För att klara arbetet krävs att du är noggrann och strukturerad när du utför dina arbetsuppgifter. Du är duktig på att kommunicera och hanterar svenska språket i både tal och skrift och har inga problem med att hjälpa till där det behövs. Du är social, utåtriktad och trivs med att arbeta i grupp samtidigt som du självständigt tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter.
    • Du ska ha lätt för att samarbeta med kollegor.
    • Du är effektiv i ditt arbete.
    • Du tar egna initiativ och är noggrann.

Vi erbjuder

Utbildning och ständig utveckling, nya fräscha lokaler med ny utrustning. Teamwork och superbra kollegor. Bra arbetsvillkor och arbetstider.

Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande och kan tillsätta tjänsten innan sista anmälningsdag. Så vänta inte utan skicka gärna in din ansökan redan idag till info@sundstromsbil.se

Senast
ansökningsdag den 31/7

Vi praktiserar 6 månaders provanställning.

Lön enligt överenskommelse

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Kramfors
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sundstromsbil.se/#/
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundströms Bil är ett familjeägt bilföretag som startade i Kramfors 1 December 1971. Vi har idag 18 st anställda och säljer nästan 1000 st bilar varje år. Vi är en auktoriserad Kia-återförsäljare och fullserviceanläggning med Kia- originalservice, däckhotell och utför även glasbyte. Sedan Juni 2021 ingår Sundströms Bil i Bilgruppen i Norr med anläggningar i Sundsvall, Kramfors och Umeå och anställer cirka 60 personer.