Redovisningskonsult

Redovisningskonsult

Bor du i Kramfors med omnejd och har tidigare erfarenhet av redovisning? Du kanske spenderar mycket tid på att pendla till jobbet i Sundsvall eller Härnösand men vill ha en arbetsplats närmare hemmet? Är du redo för en ny spännande utmaning? Då kan det vara just dig vi söker för uppdrag hos Optimal Ekonomi i Kramfors AB.

Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa våra kunder med redovisning bestående av rådgivning, löpande bokföring, avstämningar, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningar och deklarationer.

I rollen som redovisningskonsult erbjuder vi dig löpande kompetensutveckling.

Uppdragsgivare: Optimal Ekonomi i Kramfors AB

Ort: Kramfors

Orsak: Vikariat under en föräldraledighet. Då vi har stor efterfrågan på våra tjänster så finns god möjlighet till anställning efter att vikariatet är avslutat.

Omfattning: Heltid (deltid kan diskuteras vid intresse)

Kvalifikationer: Rollen innebär varierande arbetsuppgifter och ständiga utmaningar vilket ställer krav på dig som person. Det är meriterande om du tidigare jobbat som redovisningskonsult. Ett minimikrav är att du känner dig trygg i bokföring, har god kunskap kring redovisning och att du är så gott som självgående redan från början.

Som redovisningskonsult på Optimal Ekonomi i Kramfors ser vi att du har lätt för att samarbeta och jobba i team. Då arbetsplatsen inte är så stor så är det av stor vikt att du trivs med att jobba nära andra människor och att du har lätt för att kommunicera med både kollegor och kunder.

Sista ansökningsdag: 15 oktober 2018. Du är välkommen med din ansökan på www.randstad.se.

Vi är sex anställda, och bär titeln Auktoriserad Redovisningskonsult samt Auktoriserad Revisor. Våra kunder finns spridda i Sverige men är i huvudsak koncentrerade till Västernorrlands län.
Mer info
Område Kramfors
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 14 okt (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Optimal Ekonomi i Kramfors AB är en lokal revisions- och redovisningsbyrå som utför såväl redovisnings- som revisionstjänster samt skatterådgivning och i viss mån utbildning inom området. Byrån är ansluten till branschorganisationerna FAR samt SRF.