Orderhandläggare till Nordhydraulic i Kramfors

Orderhandläggare till Nordhydraulic i Kramfors

Har du erfarenhet av rollen som administratör och vill tillhöra ett världsledande företag? Är du noggrann, effektiv och trivs i en positiv arbetsmiljö? Då kan tjänsten hos Nordhydraulic vara det du väntat på! Varmt välkommen med din ansökan.

Information om tjänsten

Nordhydraulic är inne i en expansiv fas och Professionals Nord söker därför ytterligare en orderhandläggare för Nordhydraulics räkning. Har du sökt tidigare så sök gärna igen. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Nordhydraulic och vår intention är att du efter 6 månader ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Nordhydraulics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Nordhydraulic har ca 140 medarbetare i Kramfors och kommer erbjuda dig en stimulerande och utvecklande arbetsplats. Du kommer tillhöra ett positivt arbetsteam där gemenskap och leverans står i fokus. Inledningsvis kommer du att få en introduktionsutbildning och därefter en mentor för att på bästa sätt komma in i rollen. Nordhydraulic ingår i Höga Kusten Industrigrupp och dina utvecklingsmöjligheter är stora, du sätter själv gränsen för din egen utveckling och Nordhydraualic ser en långsiktighet tillsammans med dig.

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som orderhandläggare kommer du dagligen hantera inkommande ärenden och tillhörande administration. Du kommer bland annat att boka ordrar, skicka orderbekräftelser och offerter, göra leveransplaner och uppföljningar till kunder, i samråd med produktionen planera och prioritera kundordrar, vara support vid kundfrågor, hantera prislistor och uppdatera kundregister.

Utöver det ansvarar du för kommunikationen gentemot kunder och andra avdelningar inom Nordhydraulic. Du kommer vara behjälplig med prognoshantering från kunder och andra arbetsuppgifter inom ramen för verksamheten.

Vanliga förekommande arbetsuppgifter är:
  • Orderhantering
  • Uppläggning och ändring av prislistor, beredningar och register
  • Skapa offerter, fakturor och proformafakturor
  • Kundkontakt - via telefon och mail. Arbetsspråket är till största delen engelska
Vi söker dig som

Har tidigare erfarenhet av rollen som administratör. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du behärskar tyska i tal och skrift. Du har också goda kunskaper i MS Office (Word, Excel). Det är meriterande om du tidigare arbetat i affärssystemet Monitor, har grundkunskaper i ekonomi och/eller inom hydraulik, men det är inget krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Vi ser därför att du är ordningsam, positiv och nyfiken. Utöver det sätter du laget före jaget, är stresstålig och strävar alltid efter att utveckla dig själv och arbetet framåt. Det är ett högt arbetstempo och det krävs därför att du kan arbeta självständigt och effektivt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kramfors
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Strömgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Nordhydraulic är integrerad i HYDAC Group och har 40 utländska dotterbolag och över 500 distributörer och servicepartners. HYDAC och Nordhydraulic är din pålitliga partner över hela världen. Varhelst du behöver en partner finns dom där för att hjälpa dig att hitta den mest effektiva lösningen - för varje applikation, från komponenter till ett komplett system.

Läs gärna mer om Nordhydraulic på deras hemsida: http://www.nordhydraulic.se/
Mer info
Område Kramfors
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 apr (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.