Kvalitetstekniker till Nordhydraulic

Kvalitetstekniker till Nordhydraulic

Har du erfarenheter av kvalitetsarbete och söker dig vidare till ett internationellt företag där du kommer få stora möjligheter till utveckling inom området? Nordhydraulic söker nu dig som är kundorienterad och professionell i ditt arbetssätt för att utveckla kvalitetsavdelningens funktion. Välkommen med din ansökan redan i dag då urval sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Nordhydraulics räkning en kvalitetstekniker. Uppdraget ingår i vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Nordhydraulic under 6 månader, intentionen är därefter att du ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Nordhydraulics önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Nordhydrualic står inför ett spännande 2019 och därför utökas nu arbetsstyrkan med en ny kvalitetstekniker. Du kommer introduceras och arbeta nära avdelningens kvalitéchef och få alla verktyg som är nödvändiga för att du på bästa sätt ska bli självständig i din nya roll.

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som kvalitetstekniker hos Nordhydraulic kommer du dagligen samordna och ansvara för kvalitetsaktiviteter inom företaget. Du kommer rapportera status på kvaliteten i företaget till företagets kvalitetschef och stödjer avdelningscheferna i kvalitetsarbetet genom bland annat kvalitetsutbildningar som du ansvarar för.

Inför ledningens genomgång ansvarar du för att bereda material och bistå med din kompetens och resurs. Vidare kommer du att ha uppföljning av reklamationer och avvikelser i eget hanteringssystem.

Dina befogenheter är att stoppa arbeten som bedöms ha för låg kvalitetsnivå och att bereda revision av kvalitetsmanual och handbok. Du kommer rapportera direkt till avdelningens kvalitéchef.

Andra arbetsuppgifter som kommer förekomma i tjänsten:
  • Införa och uppdatera företagets ledningssystem
  • Upprätta revisionsprogram
  • Ansvarar för att kvalitetshandbok/manual blir uppdaterad
  • Utföra och/eller delta i interna/externa auditar
  • Delta och leda olika projekt
Vi söker dig som

Har tidigare erfarenheter av kvalitetsarbete och arbetat i en funktion där du kommit i kontakt med området. Har du tidigare arbetat med tekniska frågor är det meriterande då majoriteten av ärenden handlar om tekniska lösningar. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av kvalitetsarbete i en tillverkande industri, men det är inget krav för tjänsten.

Du har avslutad relevant gymnasieutbildning och det är meriterande om du läst ingenjörsutbildning, men är inget krav för tjänsten. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat då arbetsuppgifterna kräver det, du kommer ha flertalet interna och externa dialoger där kommunikationen primärt kommer vara på engelska. Vidare har du goda datorkunskaper och vi ser positivt på om du har erfarenhet av Six Sigma, Lean och/eller grundläggande kunskaper inom hydraulik - men det är inget krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Nordhydrualic. Vi tror därför att du arbetar på ett målinriktat och energiskt vis då du kommer ha många ansvarsområden vilket innebär att din integritet blir viktigt i dina interna och externa kontakter. Som person har du pondus och är noggrann för att kunna följa kvalitetsföreskrifter och forma rollen på ett strukturerat sätt. Du är helt enkelt en kundorienterad, metodisk och professionell individ som ser fram emot att ta nästa steg i karriären!

START: Omgående enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kramfors
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Strömgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Nordhydraualic är integrerad i HYDAC Group och har 40 utländska dotterbolag och över 500 distributörer och servicepartners. HYDAC och Nordhydraualic är din pålitliga partner över hela världen. Varhelst du behöver en partner finns dem där för att hjälpa dig att hitta den mest effektiva lösningen - för varje applikation, från komponenter till ett komplett system.

Nordhydraualic har ca 140 medarbetare i Kramfors och du kommer erbjudas en stimulerande och utvecklande arbetsplats. Du kommer inleda din anställning med en introduktion och därefter få stöttning av närmaste chef och kollegor för att på bästa sätt komma in i rollen. Nordhydraualic ingår i Höga Kusten Industrigrupp och dina utvecklingsmöjligheter är stora, du sätter själv gränsen för din egen utveckling och Nordhydraualic ser en långsiktighet tillsammans med dig. http://hkig.se/

Läs mer om Nordhydraulic på deras hemsida: http://www.nordhydraulic.se/
Mer info
Område Kramfors
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 apr (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.