Är du Nordhydraulics nya kvalitetsingenjör?

Är du Nordhydraulics nya kvalitetsingenjör?

Har du erfarenhet av kvalitetsarbete och söker dig vidare till ett internationellt företag där du kommer få stora möjligheter till utveckling inom området? Nordhydraulic söker nu dig som är kundorienterad och professionell i ditt arbetssätt för att utveckla kvalitetsavdelningens funktion. Välkommen med din ansökan redan i dag då urval sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Nordhydraulics räkning en kvalitetsingenjör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Nordhydraulic under 6 månader. Intentionen är att du ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Nordhydraulic är ett företag som expanderar och växer så det knakar, vilket är anledningen till att dem rekryterar. Denna roll är ny, vilket innebär att den kommer kunna anpassas efter dig och dina intressen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Nordhydraulics önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som kvalitetsingenjör hos Nordhydraulic kommer du dagligen samordna och ansvara för kvalitetsaktiviteter inom företaget. Du kommer rapportera status på kvaliteten i företaget till företagets kvalitetschef och stödjer avdelningscheferna i kvalitetsarbetet genom bland annat kvalitetsutbildningar som du ansvarar för. Det förekommer resor i tjänsten i och utanför Sveriges gränser, för exempelvis kundmöten.

Inför ledningens genomgång ansvarar du för att bereda material och bistå med din kompetens och resurs. Dina befogenheter är att stoppa arbeten som bedöms ha för låg kvalitetsnivå och att bereda revision av kvalitetsmanual och handbok. Du kommer rapportera direkt till avdelningens kvalitetschef.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
  • Projektledning
  • Kontakt med internationella kunder och leverantörer
  • Utföra och/eller delta i interna/externa auditar
  • Implementering och dokumentation av nya produkter i produktion
  • Uppdatera företagets ledningssystem
Vi söker dig som

Har ingenjörsutbildning eller några års erfarenhet av kvalitetsutvecklande arbete eller arbetat i en funktion där du kommit i kontakt med området. Har du tidigare arbetat med tekniska frågor är det meriterande då majoriteten av ärenden handlar om tekniska lösningar. Du har goda kunskaper inom Officepaketet då arbetet innebär dokumentation och beräkningar.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat då arbetsuppgifterna kräver det, du kommer ha flertalet interna och externa dialoger där kommunikationen primärt kommer vara på engelska. Vidare ser vi positivt på om du har erfarenhet av Six Sigma, Lean och/eller grundläggande kunskaper inom hydraulik eller bearbetande tillverkning och projektarbete.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Nordhydrualic. Vi tror därför att du arbetar på ett självständigt och målinriktat då du kommer ha många ansvarsområden. Som person är du kommunikativ då arbetet består av mycket kontakt både externt och internt samt att du har pondus och är noggrann för att kunna följa kvalitetsföreskrifter och forma rollen på ett strukturerat sätt. Du är helt enkelt en kundorienterad, metodisk och professionell individ som ser fram emot att ta nästa steg i karriären!

START: Omgående enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Kramfors
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Viktoria Engsoo

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Nordhydraulic AB utvecklar och tillverkar hydrauliska ventiler sedan 50år. Kunderna är världsledande företag inom mobil hydraulik. Nordhydraulic ingår sedan 2008 i den tyska HYDAC-koncernen med ca 9000 anställda i 50 olika företag runt om i världen.

HYDAC / Nordhydraulic är din pålitliga partner över hela världen. Varhelst du behöver en partner finns dem där för att hjälpa dig att hitta den mest effektiva lösningen - för varje applikation, från komponenter till ett komplett system.

Läs gärna mer om hur Nordhydraulic presenterar sig på deras hemsida: http://www.nordhydraulic.se/.
Mer info
Område Kramfors
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.