Linjechef Energi & återvinning

Linjechef Energi & återvinning

Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Vill du jobba med utveckling och en hållbar produktion? Har du intresse för teknik och miljö? Vi erbjuder dig en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, En härlig livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet. Välkommen till oss på Mondi!

Ditt uppdrag
 • Vi är på en förändringsresa där ständiga förbättringar är i fokus och hållbarhet och säkerhetsfrågor är nu viktigare än någonsin. I rollen kommer du arbeta med att utveckla och förbättra den befintliga processen för att hitta helhetslösningar som minimerar belastningen på miljön.
 • Som linjechef har du en operativ och strategisk roll med ansvar för drift- underhåll- och säkerhetsarbetet på avdelningen
 • Du har ett nära samarbete med teknologiavdelningen, massabrukschef, ingenjörer och tekniker i drift och underhåll och i rollen ingår ansvar för fem stycken driftpersonal.
 • Som vår nya ledare ansvarar du för att arbetet på avdelningen sker på ett strukturerat och säkert sätt
 • Du arbetar aktivt för både en säker och trivsam arbetsmiljö för medarbetarna genom ett högt säkerhetstänk och grundliga riskanalyser
 • I rollen ingår ekonomi- och budgetansvar samt arbete med investeringsberäkningar
 • Du rapporterar direkt till massabrukschefen
Vem är du?
 • Vi söker dig som vill jobba med utveckling och hållbar produktion
 • Du är en duktig ledare, är bra på att ta ansvar och ser individens styrkor och utvecklingsområden
 • Du trivs med att jobba strategiskt och systematiskt
Det kan vara en fördel om du har en utbildning antingen inom personal och ledarskap alternativt inom naturvetenskap/teknik. Den del du inte redan kan lär du dig på plats.
 • Du tycker om att ta stort eget ansvar, är handlingskraftig och gillar att arbeta mot att nå uppsatta mål tillsammans med teamet
 • Du har ett ledarskap som är inkluderande och engagerande med ett individanpassat förhållningssätt och där du ser till varje individs styrkor och utvecklingsområden och har en förmåga att anpassa din kommunikation till mottagaren genom öppenhet och ärlighet
 • Du har akademisk utbildning inom naturvetenskap eller teknik. Vi tror att det är en stor fördel om du har en teknisk bakgrund och trivs med att jobba både strategiskt och systematiskt. Det är meriterande om du har erfarenhet av energi och/eller miljöarbete och har du dessutom erfarenhet av att leda personal ser vi det som ett plus.
 • Vi värdesätter din ambition av att på sikt bo och verka i regionen
 • Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift
Vi erbjuder
 • En tillsvidareanställning
 • Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella
 • Ett ansvarsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor
 • Besök oss på på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Kom i kontakt med oss:
Vi strävar efter att skapa enkultur som inspirerar våra medarbetare att nå sin fulla potential.Att gå den extra milen - för kollegor, kunder och våra medarbetare, är det som driver oss och är en framgångsfaktor för Mondi. I den här rekryteringen samarbetar vi med Jefferson Wells. Vid frågor, kontakta rekryteringskonsulterna Tom Jakobsen på tom.jakobsen@jeffersonwells.se, 070 - 270 27 67 eller Cathrine Lind cathrine.lind@jeffersonwells.se, 070- 577 06 18. Obs! Vi jobbar med löpande urval så sök redan idag, men senast 22 maj.

Endast CV:n som laddas upp i systemet kommer att beaktas. När du ansöker kommer du omdirigeras till vår rekryteringsplattform. När du skapat ett konto får du en aktiveringslänk. Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg, kontrollera din skräppostmapp eller lägg till adressen no-reply@mondigroup.com i din "säkra lista" eller adressbok.
Mer info
Kontaktperson Tom Jakobsen
Telefon 070 270 27 67
Område Kramfors
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grow
Alla våra medarbetare är viktiga - för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.

Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.

Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.