Inköpskoordinator

Inköpskoordinator

Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid. Har du ett stort intresse för att utveckla och optimera tekniska processer? Mondi växer och nu söker vi en processingenjör till energi och återvinningen som vill vara en viktig del av vår spännande förändringsresa.

Ditt uppdrag
 • Rollen som Inköpskoordinator är både spännande och utmanande. Som Inköpskoordinator på Mondi Dynäs i Höga Kusten kommer du bland annat att ansvara för projektinköp av olika karaktär och du kommer att ha goda möjligheter att växa i rollen som inköpskoordinator.
 • Du kommer arbeta tillsammans med en ny sammansatt projektgrupp med olika kompetenser för att arbeta långsiktigt med inköp.
 • I rollen ingår det att skapa underlag till offertförfaranden samt stödja inköpare och projektchef i förhandlingar med leverantörer.
 • Du säkrar att kontrakt och inköpsorder hanteras och arkiveras enligt de inköps- och projektprocesser som finns.
Vem är du?
 • Till vårt team söker vi dig som har ett stort intresse och engagemang för projektinköp och vill vara med och bidra till framtiden.
 • Är du en ansvarstagande person som även har god förmåga att kommunicera och samarbeta kommer du trivas bra hos oss.
 • För att lyckas med arbetet krävs det att du är en person med ett driv, du är resultatorienterad och är redo att utvecklas i en internationell organisation.
 • En god struktur i arbetet är för dig en självklarhet och du har en hög administrativ förmåga.
 • Du har en relevant akademisk utbildning på lägst kandidatnivå.
 • Har du vana av att arbeta med större affärssystem, som exempelvis SAP, är det meriterande.
 • Meriterande för tjänsten är också om du arbetat med likande arbetsuppgifter tidigare och gärna inom pappersindustri.
 • Då Mondi Dynäs verkar både lokalt och globalt är det viktigt att du hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Kunskap av det tyska språket är meriterande.
Vi erbjuder
 • En tillsvidareanställning
 • Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella
 • Ett ansvarsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor
 • Besök oss på på mondijobs.se för att läsa mer om hur det är att arbeta hos oss och våra förmåner.
Kom i kontakt med oss:
Vi strävar efter att skapa en kultur som inspirerar våra medarbetare att nå sin fulla potential. Att gå den extra milen - för kollegor, kunder och våra medarbetare, är det som driver oss och är en framgångsfaktor för Mondi. Vid frågor, kontakta Helen Eklid, 072-226 61 81, helen.eklid@jeffersonwells.se på Jefferson Wells. Vi jobbar med löpande urval så sök redan idag men senast 22 maj.

Endast CV:n som laddas upp i systemet kommer att beaktas. När du ansöker kommer du omdirigeras till vår rekryteringsplattform. När du skapat ett konto får du en aktiveringslänk. Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg, kontrollera din skräppostmapp eller lägg till adressen no-reply@mondigroup.com i din "säkra lista" eller adressbok.
Mer info
Kontaktperson Helen Eklid
Telefon 072-226 61 81
Område Kramfors
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grow
Alla våra medarbetare är viktiga - för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.

Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.

Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.