El- och instrumenttekniker

El- och instrumenttekniker

Vi söker nu el- och instrumenttekniker!

Din profil
 • Gymnasieutbildning inom el i grunden. Det är meriterande om din bakgrund även innefattar erfarenhet inom styr- och reglerteknik
 • Du är noggrann och sätter alltid säkerheten främst och är ansvarstagande, flexibel och gillar att arbeta både självständigt och i team
 • Du är serviceinriktad och nyfiken på att lära dig nya arbetsuppgifter. För att lösa de komplexa situationer som kan uppstå i arbetet är initiativförmåga, systematik och helhetsperspektiv tre viktiga förmågor
 • B-körkort är ett krav
Ditt uppdrag
 • Arbetsuppgifterna är utvecklande och varierande
 • De omfattar mindre nyinstallationer, felsökning och servicearbeten inom arbetsområdet.
 • Du kommer att arbeta i team med erfarna elektriker och instrumenttekniker där du får möjlighet att lära och bidra till Dynäs fortsatta resa framåt.
 • Beredskap och skiftgång kan förekomma.
Vi erbjuder
 • En tillsvidareanställning
 • Ett arbete i en dynamisk organisation där det lokala interagerar med det internationella
 • Ett ansvarsfullt arbete tillsammans med kompetenta kollegor
Kom i kontakt med oss:
Vi strävar efter att skapa en kultur som inspirerar våra medarbetare att nå sin fulla potential. Att gå den extra milen - för kollegor, kunder och våra medarbetare, är det som driver oss och är en framgångsfaktor för Mondi. Bli en del av Mondis framtid. Vid frågor, kontakta Mats Andersson på Jefferson Wells, 070-854 30 42. Vi jobbar med löpande urval så sök redan idag via knappen "Ansök nu" men senast den 1/12 2022.

Endast CV:n som laddas upp i systemet kommer att beaktas. När du ansöker kommer du omdirigeras till vår rekryteringsplattform. När du skapat ett konto får du en aktiveringslänk. Om du inte hittar e-postmeddelandet i din inkorg, kontrollera din skräppostmapp eller lägg till adressen no-reply@mondigroup.com i din "säkra lista" eller adressbok.
Mer info
Kontaktperson Mats Andersson
Telefon 070-854 30 42
Område Kramfors
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 dec 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mondi Dynäs, som ligger mitt i världsarvet Höga Kusten, är ett av världens ledande kraftpappersbruk. Vi tillhör en internationell förpacknings- och papperskoncern med drygt 26 000 anställda i mer än 30 länder. Mondi sätter säkerheten först, satsar framåt och utvecklar produkter för en hållbar framtid.

Grow

Alla våra medarbetare är viktiga - för processen och för vår utveckling mot en mer hållbar värld. Därmed får du också mycket eget ansvar, liksom möjlighet att påverka arbetet och din egen kompetensutveckling.

Create
Vi erbjuder en värld av möjligheter, både internt och globalt. Hos oss får du utvecklas genom hela karriären, bland annat via utbildningar inom vår Mondi Academy och i utmanande projekt.

Inspire
Du kan se fram emot en arbetsplats där säkerheten går främst och där arbetet sker nära prestigelösa kollegor. En oslagbar livsmiljö och möjlighet till aktiv fritid i den växande destinationen Höga Kusten får du på köpet.