Undersköterskor för samhällsviktig insats

Undersköterskor för samhällsviktig insats

Arbetsplatsbeskrivning
Just nu kan det vara dig vi behöver!
Kramfors medarbetare gör idag ett fantastiskt jobb samtidigt som läget kring covid-19 gör att vi behöver bli fler för att kunna hålla våra viktiga verksamheter igång, de vi med stolthet kallar för Sveriges viktigaste jobb.

Tillsammans arbetar vi för ett samhälle fyllt av livskraft. Kan och vill du göra en viktig insats med kort varsel så ber vi dig att anmäla ditt intresse. Tillsammans kommer vi lösa det här!

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning, Timavlönad

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu undersköterskor till i första hand särskilt boende (äldreboende) och hemtjänsten, men även gruppbostäder kan bli aktuellt. Tveka inte att skicka in en intresseanmälan. Vi önskar få komma i kontakt med dig för att höra om vilka förutsättningar du har för att göra en insats. Det handlar om både kortare och längre behov.

Som undersköterska arbetar du med ett individstödjande förhållningssätt nära brukaren med personligt och praktiskt stöd. Vi använder Time Care för schemaplanering, TES för verksamhetsplanering och Treserva som dokumentationssystem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning, datavana och behärskar svenska språket i både tal och skrift. För att jobba i hemtjänsten krävs B-körkort.

Arbetsgivarens referensnummer
A950090

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Kramfors
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Undersköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kramfors.se/
Sista ansökningsdag 30 maj 2020 (1 dag kvar)