Förskollärare till Ullångers förskola inför hösten 2021

Förskollärare till Ullångers förskola inför hösten 2021

Arbetsplatsbeskrivning
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar.

Tillsammans skapar vi välfärden och ett fungerande samhälle för alla som bor och vistas i kommunen. Vi brukar med stolthet säga att vi har Sveriges viktigaste jobb! Det är en bra utgångspunkt för att en arbetsdag hos oss ska kännas meningsfull.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, Heltid

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning
Inför hösten 2021 söker vi en förskollärare till Ullångers förskola i hjärtat av Höga kusten. Vi hoppas att även du som kanske funderar på att flytta hit eller inte är färdig med din utbildning anmäler ditt intresse.

Arbetet som förskollärare i Kramfors innebär att du ingår i ett arbetslag. Du är en viktig kugge i att planera och genomföra den pedagogiska verksamheten, med fokus på det livslånga lärandet. Alla förskolor i Kramfors arbetar med ett ständigt kvalitetsarbete utifrån förskolans styrdokument.

På Kramfors kommuns förskolor och skolor arbetar vi medvetet för att tydliggöra ansvarsnivåerna och har fokus på att skapa en ständigt förbättrad arbetsmiljö för alla medarbetare. För att tydliggöra hur tillsammansarbetet ska gå till finns en uttalad, accepterad och tydlig plattform från politisk nämnd till verksamhet.
Vill du veta mer, kontakta gärna någon av kontaktpersonerna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad och utbildad förskollärare eller lärare mot tidigare åldrar med inriktning förskola. Du ska kunna arbeta självständigt och i arbetslag. Vi kommer att fästa stor vikt vid din personliga lämplighet. B-körkort krävs.

Arbetsgivarens referensnummer
A1017363

Övrig information
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Referenser lämnas vid begäran och inför vissa anställningar i kommunens verksamheter krävs utdrag från belastningsregistret. I vår kommun är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass så säkerhetsprövning kan komma att ske.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kramfors kommun

Välkommen med din ansökan senast 2021-04-19
Mer info
Kontaktperson Ulf Edlund - Rektor
Telefon 0612-804 83
Område Kramfors
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kramfors.se/naringsliv--arbete/jobba-hos-oss/jobba-som-medarbetare.html
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (6 dagar kvar)