Saneringspersonal till OCAB i Kramfors

Saneringspersonal till OCAB i Kramfors

Beskrivning:
Som saneringstekniker hos Ocab jobbar du med sanering av vatten och brandskador. Det förekommer även saneringsuppdrag inom ventilation, rivning, klotter, och betongslipning.
En arbetsdag på Ocab är varierande och spännande då våra uppdrag ofta kommer in med kort varsel. Gillar du fysiskt arbete där noggranhet och kvalitet är av största vikt? Då är detta jobbet för dig!
Goda möjligheter till vidareutbildning inom företaget finns.
I denna annons söker vi personer som kan jobba i Kramfors.

Kvalifikationer:
Du som söker denna tjänst är självgående och ansvarstagande. Du har god fysik då arbetet kan vara fysiskt ansträngande och vi ser att du har en naturligt hög arbetsmoral.
B-körkort är ett krav.
OCAB sätter stort värde på dina personliga egenskaper.

Anställningsform:
Visstidsanställning hos Kornboden Resurs och uthyrd till OCAB i första skedet, därefter goda chanser att anställas direkt hos OCAB.

Sysselsättningsgrad:
Heltid.

Arbetstid och lön:
Dagtid/Lön enligt avtal.

Övrig information:
OCAB samarbetar med Kornboden Resurs vid rekrytering och bemanning. Alla frågor om tjänsten samt urval och intervjuer utförs av Kornboden.
Kontaktperson: Patrik Olsson, konsultchef.
Urval och intervjuer sker omgående så ansök redan idag. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.
Sista ansökningsdag är 2018-11-24

OCAB är rikstäckande inom sanering och avfuktning och är verksamma på 44 orter i Sverige. OCAB omsätter ca 700mkr och har ca 650 medarbetare. OCAB utför tjänster inom sanering, rengöring och avfuktning och utför även utredningar inom byggnadsmiljö.
Ocab sanerar även asbest, radon, mögel, rengör klotter samt utför besiktningar. OCAB erbjuder jour 365 dagar om året för åtgärd av akuta skador. OCABs kunder är försäkringsbolag, bygg och fastighetsbolag, privatpersoner samt offentlig sektor.

Kornboden arbetar med tjänsterna; bemanning, rekrytering, och interim management. Vi har hjälpt stora och små företag, i storstad och i glesbygd sedan 1996. Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi har mer än 15 års erfarenhet av - Rätt person, på rätt plats med rätt kompetens!

Sökord: Sanering
Mer info
Område Kramfors
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.kornboden.se/
Sista ansökningsdag 24 nov (5 dagar kvar)