Bygglagersäljare till K-Bygg Fresks i Kramfors

Bygglagersäljare till K-Bygg Fresks i Kramfors

Vi söker nu en Bygglagersäljare som har passion för försäljning och ett stort engagemang för att erbjuda företagskunder och konsumenter de bästa produkterna och den mest högklassiga servicen.

Du arbetar i huvudsak med att serva våra kunder i bygghallen, beställa varor till lager, plocka ihop kundorder samt lasta och lossa varor. Tjänsten kommer även att innefatta butiksförsäljning. Arbetet är förlagt på såväl tidiga som sena arbetspass samt lördagar varannan vecka.

Erfarenhet från branschen är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Sista ansökningsdag 30 april 2021. Urval och intervjuer sker löpande så sänd gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Du är en person med starkt driv, rätt attityd och vill vara en del av ett företag som uppmuntrar personligt engagemang, utveckling och hög servicekänsla.

Truckkort och bransch-erfarenhet är meriterande.
Mer info
Område Kramfors
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

K-Bygg är mer än bara en bygghandel. Vi har allt inom bygg samlat under ett och samma tak: produkterna, specialisterna och tjänsterna. Vi har 35 bygghandlare från Storuman i norr till Vetlanda i söder.

Vi arbetar för att vara både proffsens och den kvalitetsmedvetne hemmasnickarens naturliga förstahandsval, både i butik och online.

Vi är stolta över vår långa erfarenhet, vår starka drivkraft framåt och vår vilja att tillsammans med våra kunder nå nya bygghöjder.