Truckförare

Truckförare

Truckförare till Jackon i Kramfors

Arbetsuppgifter

Som truckförare på Jackon kommer du att köra motviktstruck, där din uppgift är att förse produktionen med material samt köra ut färdiga produkter på pall från produktion till lager. Då man arbetar i ett mindre team hjälps man åt där det behövs.

Arbetstiden är tvåskift med följande arbetstider;

Förmiddagsskift: måndag-fredag: 06.00-14.45.

Eftermiddagsskift: måndag-torsdag: 14.30-00.15

Uppdraget startar omgående och pågår till och med vecka 40, med eventuell förlängning.

Kvalifikationer, erfarenheter och personliga egenskaper

Vi söker dig som har truckkort för motvikt samt B-körkort. Du är en rutinerad truckförare och har erfarenhet av att jobba på lager. Periodvis är det ett högt tempo, vilket du trivs med och hanterar väl. Du har ett gott siffersinne, behärskar svenska och engelska samt har möjlighet att börja omgående.

Som person är du driven, ansvarstagande och självgående i ditt arbete. Du är mån om att göra ett bra arbete, tar för dig och hjälper gärna till där det behövs. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, är noggrann och gillar ordning och reda. För övrigt har en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Ansökan

Jackon har i detta uppdrag valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Borg på JKS Sverige på 040-10 12 19.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Borg
Telefon 040101219
Område Kramfors
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jackon-koncernen är en familjeägd norsk industrikoncern med huvudkontor i Fredrikstad, grundad 1956. Företaget är en av Europas ledande tillverkare av isolering, specialprodukter och förpackningar i expanderad (EPS) och extruderad (XPS) polystyren och EPP (expanderad polypropen). Koncernen har totalt 21 fabriker i 6 länder och försäljningskontor i ytterligare 3 länder. Jackon-koncernen har 800 anställda och en årsomsättning på 3 miljarder norska kronor. Jackon Sverige har 140 anställda uppdelade i 5 fabriker.