Maskinoperatör

Maskinoperatör

Maskinoperatör till Jackon i Kramfors

Arbetsuppgifter

Som maskinoperatör kommer din uppgift att vara att ställa in, köra och övervaka maskin i tillverkningen av cellplastblock till industriavdelningen på Jackon. Arbetet kommer även att innebära truckkörning med motviktstruck för att förflytta färdiga produkter på pall från produktion till lager. Du kommer att arbeta i ett mindre team där man hjälps åt där det behövs.

Arbetstiden är dagtid, 06.45-15.30, måndag till fredag. Uppdraget är vecka 26-31, med möjlighet till förlängning och/eller extrajobb vid kvällar och helger. Du kommer att bli anställd på JKS Sverige och tillhöra vår konsultverksamhet.

Kvalifikationer, erfarenheter och personliga egenskaper

Vi söker dig som har truckkort för motvikt och erfarenhet som truckförare. Tidigare erfarenhet av produktionsarbete är meriterande, men inte ett krav. För rollen som maskinoperatör ser vi gärna att du är tekniskt lagd, ordningsam och noggrann. Det är viktigt att du är stresstålig och kan samarbeta väl med andra. Svenska behärskar du i både tal och skrift.

Som person är du plikttrogen, ansvarsfull och självgående. Du är mån om att göra ett bra arbete, tar för dig och hjälper gärna till där det behövs. För övrigt har du en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Ansökan

Jackon har i detta uppdrag valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elisabeth Widéen på JKS Sverige på 040-12 12 22.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elisabeth Widéen
Telefon 0709683036
Område Kramfors
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 10 juni 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jackon-koncernen är en familjeägd norsk industrikoncern med huvudkontor i Fredrikstad, grundad 1956. Företaget är en av Europas ledande tillverkare av isolering, specialprodukter och förpackningar i expanderad (EPS) och extruderad (XPS) polystyren och EPP (expanderad polypropen). Koncernen har totalt 21 fabriker i 6 länder och försäljningskontor i ytterligare 3 länder. Jackon-koncernen har 800 anställda och en årsomsättning på 3 miljarder norska kronor. Jackon Sverige har 140 anställda uppdelade i 5 fabriker.