Hjullastarförare

Hjullastarförare

Hjullastarförare till Jackon i Kramfors

Arbetsuppgifter

Som hjullastarförare på Jackon kommer du att köra hjullastare och lasta och lossa gods på lastbil samt flytta pallar på lager. Du lastar efter fraktsedel och samarbetar med kollegorna på lagret. Då man arbetar i ett mindre team hjälps man åt där det behövs.

Arbetstiden är dagtid, 06.45-15.30, måndag till fredag. Uppdraget startar vecka 27 och pågår till och med vecka 32, med möjlighet till eventuell förlängning. Du kommer att bli anställd på JKS Sverige och tillhöra vår konsultverksamhet.

Kvalifikationer, erfarenheter och personliga egenskaper

Vi söker dig som har B-körkort och god vana att köra traktor och hjullastare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av lagerarbete och tidigare har arbetat med att last och lossa lastbilar samt kan läsa och förstå fraktsedlar. Du har ett gott siffersinne och en god datorvana samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du driven, ansvarstagande och självgående. Du är plikttrogen och mån om att göra ett bra arbete, tar för dig och hjälper gärna till där det behövs. För övrigt har du en positiv inställning och bidrar till en trevlig stämning på arbetsplatsen.

Ansökan

Jackon har i detta uppdrag valt att samarbeta med JKS Sverige. Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elisabeth Wideén på JKS Sverige på 040-10 12 22.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Elisabeth Widéen
Telefon 0709683036
Område Kramfors
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag Löpande (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jackon-koncernen är en familjeägd norsk industrikoncern med huvudkontor i Fredrikstad, grundad 1956. Företaget är en av Europas ledande tillverkare av isolering, specialprodukter och förpackningar i expanderad (EPS) och extruderad (XPS) polystyren och EPP (expanderad polypropen). Koncernen har totalt 21 fabriker i 6 länder och försäljningskontor i ytterligare 3 länder. Jackon-koncernen har 800 anställda och en årsomsättning på 3 miljarder norska kronor. Jackon Sverige har 140 anställda uppdelade i 5 fabriker.