Telefonrådgivare

Telefonrådgivare

Nu söker vi fler målinriktade telefonrådgivare som vill utvecklas tillsammans med oss på vårt kontor i Kramfors!

Det här gör du som telefonrådgivare på Folksam

Som telefonrådgivare ringer du våra befintliga kunder för att ge råd och erbjuda försäkringar och sparande. Genom en försäkringsgenomgång kartlägger du kundens behov av trygghet och erbjuder kundspecifika lösningar. Vi jobbar mot tydligt uppsatta individuella mål och du har din egen budget.

Hos oss har du arbetstider som är schemalagda med varannan vecka dag- respektive kvällstid samt en helgdag var 5:e vecka. Vi jobbar 6 timmars arbetsdag. Som nyanställd får du en gedigen introduktion om Folksam, hela vårt produktutbud och behovsbaserad försäljningsteknik. Du är viktig för att det även i fortsättningen ska gå bra för Folksam!

Vill du veta mer om jobbet som telefonrådgivare? Här kan du läsa en intervju med Hamid som jobbar hos oss. Kanske är han din nya kollega?

Låter det här jobbet intressant och du vill veta mer så är du välkommen att delta på vårt webbinar 24 maj kl 13:00-13:45.
Du ansluter själv enkelt via länken här: https://infomote.arbetsformedlingen.se/publicaccess/RY9B

Är du den vi söker?

Vi söker dig som sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att nå dem. Du är en lagspelare och trivs med att tillhöra ett säljteam. Du kommunicerar tydligt, engagerat och på ett förtroendeingivande sätt samt har intresse och förmåga att hjälpa våra kunder genom behovsbaserad försäljning. Vidare har du lätt för att anpassa dig när förutsättningarna ändrar sig och ser möjligheter i förändring.

Har du erfarenhet av uppsökande och behovsbaserad försäljning är det ett plus. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt har god datavana. Det är en fördel att du har språkkunskaper utöver svenska och engelska för att kunna möta och ge service till alla våra kunder. Du har en avslutad gymnasieutbildning med slutbetyg.

Mer om tjänsten
  • Placering: Kramfors
  • Anställningsgrad: Heltid
  • Anställningsstart: Augusti 2022
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Lön: Fast månadslön
Det här jobbet omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Innan anställning kommer vi därför att göra bakgrundskontroller. Här kan du läsa mer om vad kontrollerna innehåller.

Utvecklas tillsammans med oss

Folksam är ett kundägt företag med stort fokus på hållbarhetsfrågor. Vi har många roliga, utvecklande jobb och bra förmåner. Vi tror på ett hållbart arbetsliv och hos oss har du goda chanser till en spännande karriär. Vi erbjuder flexibilitet att varva arbete på kontoret och hemifrån utifrån verksamhetens behov. Våra trevliga kontor runt om i landet ger mötesplatser för samarbete, lärande och en gemensam kultur - tillsammans skapar vi engagemang och kraft framåt! På folksam.se/jobb-och-karriar kan du läsa mer och se filmer om hur det är att jobba på Folksam

Så söker du jobbet

Välkommen att skicka in din ansökan senast 29 maj 2022. I din ansökan vill vi ha CV och personligt brev.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta avdelningschef Jörgen Berglund 070-831 53 65.

Fackliga representanter: Handels Mikael Carlsson 070-831 51 32.

Varmt välkommen med din ansökan!

Folksamgruppen erbjuder försäkringar och långsiktigt sparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Vi är cirka 4 000 medarbetare och vår vision är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och är måna om att de är rätt försäkrade.
Mer info
Kontaktperson Folksam
Telefon 0771-950 950
Område Kramfors
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Folksam
Hemsida https://www.folksam.se/jobb-och-karriar/
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (16 dagar kvar)