Telefonrådgivare och Kundrådgivare

Telefonrådgivare och Kundrådgivare

Nu söker vi drivna telefonrådgivare och kundrådgivare som gillar försäljning och service som vill utvecklas tillsammans med oss i Kramfors.

Det här gör du som telefonrådgivare på Folksam

Som telefonrådgivare ringer du våra befintliga kunder för att ge råd och erbjuda försäkringar och sparande. Genom en försäkringsgenomgång kartlägger du kundens behov av trygghet och erbjuder kundspecifika lösningar. Vi jobbar mot tydligt uppsatta individuella mål och du har din egen budget.

Som nyanställd får du en gedigen introduktion om Folksam, hela vårt produktutbud och behovsbaserad försäljningsteknik. Du är viktig för att det även i fortsättningen ska gå bra för Folksam!

Det här gör du som kundrådgivare på Folksam

Som kundrådgivare ger du service och säljer försäkringar till våra kunder som kontaktar oss per telefon, mejl eller chatt med frågor kring sina försäkringar. I rollen erbjuder du försäkringslösningar som är anpassade efter kundens unika situation och behov. Vi arbetar med individuellt uppsatta försäljningsmål där ditt bidrag i teamet är viktigt. Du gillar att hitta den bästa lösningen och produkten för kunden.

Som nyanställd erbjuder vi dig en gedigen utbildning under ett mentorskap. Utbildningen avslutas med en certifiering. I teamet jobbar vi med aktiv träning och lärande av varandra. Du får bred kunskap om Folksam, och hela vårt produktutbud samt goda förutsättningar för att lyckas i jobbet som kundrådgivare.

Här kan du se en film med några av våra kundrådgivare som berättar om sitt jobb. Kanske är de dina nya kollegor?

Är du den vi söker?

Du har en avslutad gymnasieutbildning med slutbetyg. Erfarenhet från försäljning och service med goda resultat är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska både tal och skrift. Andra språk utöver svenska är ett plus.

Som person är du resultatinriktad, engagerad och älskar service. För att lyckas i rollen är det viktigt att skapa goda kundrelationer och att kunden får ett snabbt förtroende för dig. Du är ansvarstagande och strukturerad, och har en tydlig drivkraft att lära och utvecklas som person och sätter höga mål för dig själv. Vi ser att du drivs och motiveras av att nå mål, både individuellt och tillsammans med andra i teamet. Du är duktig på att lyssna och kommunicera på ett personligt och förtroendeingivande sätt. Dessutom gillar du att arbeta i team, är flexibel och ser möjligheter i förändring.

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag

Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar medarbetarnas utveckling och har bra anställningsförmåner. För att främja samarbete, kreativitet och lärande jobbar vi aktivitetsbaserat. På folksam.se/jobb-och-karriar kan du läsa mer och se filmer om hur det är att jobba på Folksam.

Mer om tjänsten
  • Placering: Kramfors
  • Anställningsgrad: Heltid
  • Arbetstid Telefonrådgivare: Hos oss har du arbetstider som är schemalagda med varannan vecka dag- respektive kvällstid samt en helgdag var 5:e vecka. Vi jobbar 6 timmars arbetsdag.
  • Arbetstid Kundrådgivare: Hos oss arbetar du 38,75 timmar/vecka måndag-fredag alternativt 31 timmar/vecka i skift inklusive vissa helger.
  • Anställningsstart: 2021-05-25
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning.
  • Lön: Fast månadslön
Det här jobbet omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Innan anställning kommer vi därför att göra bakgrundskontroller. Här kan du läsa mer om vad kontrollerna innehåller.

Så söker du jobbet

Välkommen att skicka in din ansökan senast 18 april 2021. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem. I din ansökan vill vi ha CV och personligt brev. Vi gör urval löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan redan idag.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta avdelningschef telefonrådgivare Fredrik Holmlund 061-285 334, avdelningschef telefonrådgivare Daniel Sundell 066-013 84 14 eller avdelningschef kundrådgivare Veronica Söderberg 070-831 50 89.

Fackliga representanter: Forena Pernilla Eriksson 070-831 57 29, Handels Mikael Carlsson 070-831 51 32, Akademikerföreningen Mathias Förström 070-831 54 01.

Folksamgruppen erbjuder försäkringar och långsiktigt sparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Vi är cirka 4 000 medarbetare och vår vision är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och är måna om att de är rätt försäkrade.
Mer info
Kontaktperson Folksam
Telefon 0771-950 950
Område Kramfors
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Folksam
Hemsida https://www.folksam.se/jobb-och-karriar/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (1 dag kvar)