Produktionsberedare till internationell aktör i Höga Kusten

Produktionsberedare till internationell aktör i Höga Kusten

Vill du arbeta i en omväxlande roll inom produktionsberedning? Har du erfarenhet av produktion samt ett stort intresse för kommunikation? AQ Components erbjuder dig en utvecklande roll med möjlighet att forma rollen tillsammans med ledningen

Om företagetAQ Group är ett internationellt bolag med ca 4900 medarbetare globalt. I Mjällom finns AQ Components som arbetar inom affärsområdet Sheet Metal Processing. De är ca 50 medarbetare som producerar kundspecifika artiklar för industri, järnväg, försvar, skog- och entreprenad.

Bolaget är en systemleverantör av kundägda produkter med inriktning mot svetsning både robotiserad och manuell, laserskärning, skärande bearbetning och montage.

http://aqg.se/en/componentsmjallom

ArbetsuppgifterSom produktionsberedare på AQ Components arbetar du med kalkyler och offerter samt hjälper både kunder och medarbetare med att effektivisera och kvalitetssäkra processer. Din roll är att svara på inkommande förfrågningar, registrera och bereda artiklarna i affärssystemet Monitor för att förbereda för produktion i fabriken. Det är allt från enklare beredningar till mer komplexa produkter. Du arbetar mot den svenska marknaden och följer upp kommunikationen med kund vid beredning och offerering. Du arbetar nära försäljning och produktion tillsammans med beredningsteamet på ca 2-5 personer. I framtiden kan ditt ansvarsområde växa och du får chans att arbeta närmare kund och sälj.

Formella krav
  • Du har eftergymnasial utbildning med produktionsinriktning (alternativt gedigen relevant arbetslivserfarenhet)
  • Erfarenhet av beredning inom produktion (produktionsplanering)
  • Du har erfarenhet av MPS-system (gärna Monitor)
  • Officepaketet (Excel)
  • Du håller god svenska och engelska i tal och skrift
För att lyckas i rollen är du en självgående person som trivs i en social miljö med flera kontaktytor. Du är flexibel och vill arbeta i en omväxlande vardag med ett brett ansvarsområde, både operativt och strategiskt. Vidare kommer du in med mycket energi och en positiv attityd.

Övrig information
Start: För omgående behov, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Mjällom, Höga Kusten (Flera medarbetare pendlar från Kramfors och Örnsköldsvik där det finns möjlighet till samåkning)
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Arbetstider: Måndag till fredag, 7-16.
Kontakt: Ansvarig rekryterare jenny.persson@bravura.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: beredare, produktion, försäljning, kundansvarig, beredning, ledare, teamledare, Team Leader, Mjällom, Höga Kusten
Mer info
Område Kramfors
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.