Junior kabeltekniker till Kramfors

Junior kabeltekniker till Kramfors

Är du en teknikintresserad och serviceminded person som vill arbeta självständigt? Vi söker dig som aktivt söker nya utmaningar i arbetet och som trivs i en varierande roll med många kontaktyter

Om företagetEltel Networks är Europas ledande infranetföretag och de är specialiserade på att planera, bygga och underhålla samhällets el- och telenät. De befinner sig i en expansiv fas och söker nya medarbetare som vill vara med på deras spännande resa. Totalt har de cirka 9 600 anställda.

ArbetsuppgifterSom junior kabeltekniker arbetar du med akut och planerat underhåll av telenät och telestationer. I rollen ansvarar du för att utföra service av olika kommunikationslösningar hos Eltels kunder. Du arbetar självständigt eller med en erfaren kollega med att prioritera och planera dina uppdrag. Viktigt i rollen är att du håller en tät dialog med dina kollegor,kunder och leverantörer. Arbetet är praktiskt och varierande med arbetsuppgifter som att felsöka och lokalisera kabelfel, åtgärda felen och återställa den tjänst som kunden har. Detta gäller i såväl kopparnät som fibernät.

Formella krav
  • Praktisk gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning
  • B-körkort
  • Goda svenskakunskaper i tal och skrift
  • Det är meriterande med goda IT-kunskaper, modem och routrar
  • Fibernät och kopparnät är mycket meriterande
Som person är du social, drivande, lösningsorienterad och serviceminded. Du har ett stort teknikintresse och är praktiskt lagd samt tar ansvar för att slutföra dina arbetsuppgifter på ett fullgott sätt gentemot kund. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att vara en del av ett team där ni samarbetar för att leverera lösningar. På grund av rollens beskaffenhet försvåras arbetet markant om du är höjdrädd eller färgblind.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kramfors
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, installation, fiber, fibernät, Örnsköldsvik, underhåll, service, tele, telekom, stadsnät, infranät, spridningsnät, kopparnät, kabeltekniker
Mer info
Område Kramfors
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.