Drifttekniker / Pannoperatör till Nevel

Drifttekniker / Pannoperatör till Nevel

Har du erfarenhet av teknisk arbete inom hydraulik och elektronik? Vi söker nu en drifttekniker till Nevel i Kramfors!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nevel.

Om företagetNevel är ett företag inom avancerad infrastruktur, med uppdraget att ta sina kunders infrastrukturlösningar till nästa nivå. Vi erbjuder avancerade industriella och kommunala infrastrukturlösningar som gynnar våra kunder och deras lokala samhällen. Vi leder färden in i framtiden och tar våra kunder på en resa som kommer att vara full av lärande, gemensam innovation och nya möjligheter.

ArbetsuppgifterI rollen som drifttekniker arbetar du med drift- och underhållsarbeten på fjärrvärmeverket i Kramfors. Du arbetar i ett team där ni tillsammans ansvara för bränslemottagning, operativ drift av anläggningarna och avhjälpande underhållsinsatser.

Tjänsten är förlagd på dagtid från måndag till fredag 07-16. Beredskapstjänstgöring som sträcker sig över helgen ingår. Inställningstid är en timme från larm vilket gör att du behöver bo i Kramfors med omnejd.

Formella krav
  • Du har erfarenhet av tekniskt arbete
  • Du har kunskaper i hydraulik, styr- och reglerteknik samt elektronik
  • Erfarenhet av arbete inom fjärrvärme är meriterande
  • Erfarenhet av Siemens simatic S7 är meriterande
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • Körkort B
I rollen som drifttekniker har du ett stort ansvar tillsammans med dina kollegor för anläggningen, det är viktigt att du har en hög pliktkänsla för att leverera lösningar. För att trivas i rollen behöver du vara nyfiken och tycka om att lära dig nya saker och arbeta med ny teknik. Du har ett nära samarbeta med kollegor där du är bra på att kommunicera och samarbeta med andra. Du tycker om att arebta med kollegor och bidrar till gemenskapen. Likväl som du arbetar med kollegor behöver du även kunna arbeta självständigt och driva ditt eget arbete framåt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kramfors
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: drifttekniker, pannoperatörscertifikat, pannoperatör, fjärrvärme, Kramfors, Norrland, teknik, hydraulik, operatör, tekniker, styrteknik, siemens, värmeverket, ATK, beredskap
Mer info
Område Kramfors
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!