Strategisk Inköpare till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Strategisk Inköpare till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Bearbetningscenter i Västernorrland AB är specialister på legobearbetning i numerisk styrda maskiner. Företagets omsättning beräknas till ca 80 MSEK 2022 och för detta köps varor och tjänster för ca 47 MSEK, ca 32 MSEK av detta är råmaterial till tillverkningen.

Bearbetningscenter söker nu en strategisk inköpare med erfarenhet som kan bidra med att forma företagets framtid. Ambitionen är att fortsätta tillväxten för att bli en naturlig partner till serieproducerade företag i norra Sverige.

För mer information om Bearbetningscenter i Västernorrland AB, vänligen besök www.bbc-y.se


Dina arbetsuppgifter

Som strategisk inköpare hos Bearbetningscenter är dina arbetsuppgifter att:
  • Ansvara för leverantörsförhandlingar, leverantörsutveckling och leverantörsutvärderingar
  • Upprätta avtal med bolagets leverantörer
  • Utveckla leverantörsbasen mot större effektivitet
  • Följa upp bolagets leverantörer med KPI-er
  • Upprätta analyser kring bolagets inköp
  • Stötta vid försäljning av bolagets tjänster med råvarupriser vid förhandling med kund
  • Bidra till att utveckla bolagets operativa inköp
  • Utveckla bolagets inköpsstrategier och policys tillsammans med VD
Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från inköpsarbete, ett sinne för att styra materialflöden med ekonomiskt sinne och en förmåga att driva inköpsprocessen framåt i företaget.

Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper då vi ser inköparen som en av företagets kontakter utåt där samarbete med leverantörer kommer att bli huvuduppgiften i arbetet.

Vi ser att du har en relevant högskoleutbildning inom området, alternativt lång praktisk erfarenhet av inköpsarbete med tyngdpunkt på inköp av stål.

Goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav, tyska är meriterande.

Goda kunskaper Officepaketet är ett krav, vana av Monitor ERP är meriterande.

Du kommer rapportera direkt till VD och ingå i företagets ledningsgrupp.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid / Lön enligt överenskommelse

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik och rekryteringskonsult Patrik Olsson. Sista ansökningsdag 2022-06-20.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Patrik Olsson
Telefon 0660689605
Område Kramfors
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 juni 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se