Produktionschef till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Produktionschef till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Bearbetningscenter i Västernorrland AB bildades 1992 och verksamheten bedrivs i Kramfors i egna produktionsanpassade lokaler. Produktionen består i legotillverkning av detaljer i CNC-maskiner med långt driven automation. Med hög kompetens och snabba flexibla lösningar erbjuder Bearbetningscenter skärande bearbetning till svensk industri. Bolaget har god lönsamhet och snabb tillväxt. 2022 beräknas omsättningen uppgå: till ca 80 mkr.

Bearbetningscenter söker nu en Produktionschef.

Mer information om företaget hittar du på: www.bbc-y.se.
Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden


I rollen som produktionschef blir du en viktig pusselbit i Bearbetningscenters organisation där du ansvarar för ledning och produktionsplanering av den dagliga driften i verkstaden. Du kommer lägga fokus på ständiga förbättringar och utveckling av verksamheten, så väl vad gäller produktionsmetoder och flöden även vidareutveckla teamet i produktionen som idag består av ca 45 medarbetare.

Exempel på ytterligare arbetsuppgifter är:
  • Produktionseffektivitet och kvalitet
  • Leveranssäkerhet till kund
  • Underhållsansvar
  • Budgetansvar personal
  • Kompetensutveckling & medarbetarsamtal
  • Arbetsmiljö och säkerhet
Din profil

För att du ska trivas och lyckas i denna tjänst ser vi att du är en relationsskapande ledare som trivs och drivs av ett varierande arbete i högt tempo i en produktion med höga flödesvolymer. Du har en god förmåga att leda, utveckla, engagera och motivera medarbetare för att skapa en teamkänsla och delaktighet. Som person är du jordnära, strukturerad samt gillar att ständigt utveckla. Du vågar, och vill, ta tag i både roliga som tuffa frågor och du är inte rädd för att ta beslut och ta ansvar för ditt arbete. Vidare arbetar du proaktivt och har en förmåga att arbeta flexibelt vilket innebär att du kan förutse uppkomna situationer och löpande kunna omprioritera.

Erfarenhetsmässigt ser vi att du har dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt leda produktionspersonal där du har haft personalansvar. Du har relevant utbildning inom området samt innehar en teknisk förståelse. Du hanterar svenska och engelska flytande i både tal och skrift och har goda kunskaper i Monitor samt vana från att arbeta i affärssystem.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid / Lön enligt överenskommelse

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik och rekryteringskonsult Patrik Olsson. Sista ansökningsdag 2022-06-24.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Patrik Olsson
Telefon 0660689605
Område Kramfors
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 juni 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se