CNC OPERATÖR

CNC OPERATÖR

LEDIGA TJÄNSTER
Är du intresserad av att arbeta hos oss?

CNC-OPERATÖR
Information om tjänsten:
Bearbetningscenter är en verkstad vars specialitet är legobearbetning i numeriskt styrda maskiner, där det idag arbetar 31 engagerade medarbetare. Nu vill vi utöka arbetsgruppen och söker CNC-operatörer. Du kommer att vara en del av en prestigelös grupp kollegor där flexibilitet och att vara varandra behjälplig är en självklarhet. Det är något som bidrar till en stark och stabil grupp, där man tillsammans arbetar för utveckling. Vi ser att du är tekniskt inriktad och tycker om att ta ansvar för hög kvalitet.

Arbetsuppgifter CNC-Operatör:
I rollen som CNC-operatör kommer du att arbeta med att programmera maskiner och att göra CNC-program till en produkt. Det innebär bl.a. att ställa maskinen, plocka fram verktyg och material, plocka ut order från affärssystemet Monitor och säkerställa att resultatet blir enligt planen. Arbetet sker framför allt på dagtid, men skiftgång kan förekomma.

Vi söker dig som:
Du har erfarenhet av att arbeta inom industri i rollen som maskinoperatör. Du besitter kunskap om att mäta och läsa ritningar. Har du kunskap om CNC-programmering är det ett stort plus, men inte ett krav. Då du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor är det av vikt att du behärskar det svenska språket.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bearbetningscenter.
Du är driven i din natur och visar på stort engagemang att lära dig arbetsuppgifterna. Då det är ett arbete där detaljerna är avgörande, är du noggrann. Du kommer att arbeta självständigt i din roll samtidigt som det är ett nära samarbete med de andra operatörerna. Det gör att du både gillar att arbeta på egen hand och tillsammans med andra.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av VD, Peter Sahlin. Tel 0612-71 70 53.

Välkommen med din ansökan till
Bearbetningscenter i Västernorrland AB, Gränsgatan 60, 872 32 Kramfors.
Du kan också skicka den via e-post till jobbansokan@bbc-y.se
Mer info
Telefon 0612-13855
Område Kramfors
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bbc-y.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bearbetningscenter i Västernorrland AB är legotillverkare av detaljer som fordrar hög kompetens när det gäller bearbetning i CNC-svarvar och fleroperationsmaskiner med kompletterande efterbearbetning såsom härdning, slipning och svetsning.

Vårt mål är att alla produkter och arbeten som vi gör ska vara av högsta kvalitet samt att detta tillfredsställer kundernas krav och förväntningar. Högt utvecklad flexibilitet och kundanpassning präglar vår verksamhet. Vi strävar hela tiden efter långsiktiga relationer med kunderna. Vår specialitet är legobearbetning i numeriskt styrda maskiner. Vi grundades 1992 och utsågs 2012 till Årets Företag i Kramfors kommun.