Redovisningsekonom till Optimal Ekonomi i Kramfors!

Redovisningsekonom till Optimal Ekonomi i Kramfors!

Söker du en tjänst där du får bygga nära och starka samarbeten med spännande företag? Vill du utveckla din kompetens inom ekonomi och redovisning, omgiven av kompetenta kollegor i en familjär miljö där alla är delaktiga? Då är Optimal Ekonomi rätt plats för dig! Sök tjänsten som Redovisningsekonom redan idag!

Information om uppdraget

Optimal Ekonomi slog upp sina dörrar i centrala Kramfors 2010 med ambitionen att leverera högkvalitativa ekonomitjänster som bokföring, revision och rådgivning i en modern IT-miljö. Idag håller de till i trivsamma arbetslokaler i centrala Kramfors, där det sätts stort fokus på en rofylld och behaglig arbetsmiljö, med egna kontorsrum för de anställda. De 6-8 kollegorna på plats bestående av bland annat auktoriserade revisorer och redovisningskonsulter har alla har egna rum. Med högt i tak präglas företagskulturen av ett hållbarhetstänk - både med hänsyn till miljö och ekonomi - och ett fokus på att hjälpa varandra att utvecklas och vara delaktiga i alla delar av produktionsledet.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att anställas av Academic Work men arbeta ute som konsult hos Optimal Ekonomi. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader ifrån uppdragsstart, med goda chanser till förlängning på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I den här tjänsten får du chansen att vara delaktig i flera områden i företaget och växa i både som person och i din roll som redovisningsekonom. Med ett arbetssätt med mycket eget ansvarstagande kommer du tillsammans med Optimal Ekonomi att bli en naturlig affärspartner med ett nära samarbete med flera företag. Bland dina arbetsuppgifter finns ett brett spektrum som tillåter dig att förse dina kunder med den bästa, helomfattande servicen.

I dina ansvarsområden finnes bland annat:
 • Bokföring & Skattedeklarationer.
 • Löpande redovisning.
 • Bokslut & årsredovisning.
 • Direkt och nära samarbete med Kunderna, med löpande avstämning och konsultationer.
Till en början kommer du introduceras till rollen successeivt av dina kollegor vilket innebär att ansvaret för kunder och arbetsuppgifter kommer öka vartefter du blir bekväm i rollen. I teamet finns flerårig kompetens vilket ger dig en unik möjlighet att utvecklas i dina ekonomiska kunskaper.

Vi söker dig som
 • Innehar minst en gymnasieexamen inom Ekonomi.
 • Kan kommunicera obehindrat svenska i tal och skrift, då det är på detta språk som kommunikation med såväl kunder som kollegor kommer att ske på.
 • Är en säker användare av Office-paketet.
Vi ser det som meriterande om du:
 • Har en eftergymnasial ekonomiutbildning via exempelvis Yrkeshögskola, Högskola eller Universitet.
 • Har 1-2 års erfarenhet inom branschen.
 • Har erfarenhet ifrån någon typ av bokföringsprogram eller ekonomisystem sedan tidigare.
Vid meriterande egenskaper, vänligen notera tydligt i din ansökan!

I den här rekryteringsprocessen så sätter vi stort fokus på dina personliga egenskaper utöver dina erfarenheter och utbildning. Vi ser att du som person känner ett stort ansvarstagande över dina arbetsuppgifter och motiveras av ett självständigt arbetssätt. Ditt arbete genomsyras av den noggrannhet och struktur som krävs för att kunna nå uppsatta standarder, och du kan med flexibilitet prioritera mellan flera arbetsuppgifter för att nå deadlines och anpassa dig efter oväntade förändringar i tidsplaneringen. Vidare ser vi att du har ett naturligt och affärsmässigt kundbemötande, och med stor integritet alltid ser till kundens bästa.

Övrig Information
 • Start: Enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid, kontorstider.
 • Placering: Kramfors.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Kramfors
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork