Kvalitets- och Miljöchef till AQ Mjällom

Kvalitets- och Miljöchef till AQ Mjällom

AQ Wiring Systems ABoch AQ Components AB i Mjällom sysselsätter ca 100 personer och har en omsättning på ca 160 MSEK. Till verksamheten i Mjällom hör även ett säljkontor förlagt i Farsta i södra Stockholm. AQ Wiring Systems och AQ Components är framgångsrika fullservicelevererande kontraktstillverkare med kablage och plåtbearbetning som bas. De har ett nära samarbeten med sina kunder och verkar för att tillsammans nå framgång på marknaden.

Nu söker de en driven kvalitets- och miljöchef vars ansvar är att självständigt driva och säkra kvalitetsarbetet i organisationen för AQ Wiring system och AQ Component.

AQ-koncernen är en av Sveriges ledande leverantörer av komponenter och system till krävande industrikunder. Koncernen har totalt ca 5,900 anställda och omsätter 4,8 miljarder. www.aqgroup.com.

Dina arbetsuppgifter

Som kvalitets- och miljöchef får du en betydelsefull roll i verksamheten. Din uppgift är att självständigt driva och leda kvalitetsarbetet i båda verksamheterna och arbetet innefattar bland annat kvalitetssäkring av verksamhetsprocesser, att driva förbättrings- och utvecklingsarbeten samt följa upp och stödja organisationen så att den når sina högt ställda mål avseende kvalitet och miljö.

Som kvalitets- och miljöchef sitter du med i företagsledningen och rapporterar till VD. Du får en intressant roll som innebär ett nära samarbete med interna kollegor såväl som med våra kunder och leverantörer i Sverige och utomlands.

Några av dina ansvarsområden är daglig uppföljning av kvalitet och miljö samt det strategiska arbetet med kontinuerlig utveckling av ledningssystemet enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Några av dina arbetsuppgifter:
  • Kontaktperson gentemot myndigheter och externa aktörer
  • Säkerställa att kvalitet- och miljöledningssystem efterlevs i hela organisationen
  • Hantering och uppföljning av avvikelser interna och externa
  • Ta fram och analysera statistik med tillhörande uppföljning av bolagens kvalitet - och miljömål
  • Jobba med ständiga förbättringar, riskbedömningar och handlingsplaner
Din profil

Vi ser gärna att du som söker detta jobb har tidigare erfarenhet från kvalitet och miljöarbete. Meriterande är om du har arbetslivserfarenhet från liknande arbete, vi ser gärna att du har arbetet i en tillverkande industri. För tjänsten är det viktigt att du är resultatorienterad, drivande och besitter goda ledaregenskaper.

Du har god samarbetsförmåga, tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du är lyhörd och duktig på att skapa relationer och få människor med dig. Du kommer att arbeta mot såväl vår produktion som mot våra leverantörer och kunder och spela en viktig roll i vår fortsatta utveckling till en utmärkt leverantör.

Ett krav är att du kommunicerar obehindrat på svenska och hanterar det engelska språket bra.

Anställningsomfattning

Heltid, möjlighet att jobba på distans några dagar i veckan finns när man är insatt i arbetet.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Malin Vedman, OnePartnerGroup på 0660-0689 602.

Observera att vi inte behandlar ansökningshandlingar inkomna på mail.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till OnePartnerGroup!
Mer info
Kontaktperson Malin Vedman
Telefon 0660689602
Område Kramfors
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 juli 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se