Virkesmätare till mätstationen i bollsta sågverk

Virkesmätare till mätstationen i bollsta sågverk

Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.

Biometria söker virkesmätare till mätstationen i bollsta sågverk

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med att påverka och utveckla för framtiden. Våra värdeord inom Biometria är opartisk, professionell och rationell. Som anställd ansvarar du för att vara väl insatt i företagets strategiska inriktning och övergripande mål.

Tjänsten i Bollsta sågverk består av stockmätning av sågtimmer.

Anläggningen i Bollsta är högt automatiserad, vilket gör att man bör ha en viss vana att hantera olika datasystem.

Tjänsten innebär skiftgång.

Vi utbildar dig från grunden när du påbörjar din anställning som virkesmätare. Din utbildning sker i nära kontakt med din chef, kollegor och kvalitetsledare. Löne- och anställningsvillkor enligt gällande kollektivavtal. Du får din grundlön även under utbildningstiden.

Vem är du

Vilka personliga egenskaper gör då dig till en bra virkesmätare? Du bör gilla ordning och reda, att jobba med service både mot kunder och kollegor samt att vara en bra lagspelare. Du behöver vara bekväm med att arbeta både i praktisk handling och digitalt. En positiv inställning kommer du långt med.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillsättning snarast.
Mer info
Område Kramfors
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.biometria.se/
Sista ansökningsdag 27 jan 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Biometria är den nya organisationen för virkesmätning- och redovisning och är en fusion av fyra föreningar: SDC och virkesmätningsföreningarna VMF Nord, -Syd och -Qbera. Biometria bidrar till att affärer kan genomföras med högt förtroende på en korrekt grund genom opartisk mätning och redovisning. Vår roll är också att förmedla och förädla affärskritisk information mellan köpare och säljare av skogsindustriell råvara, att effektivisera administrationen mellan parterna och utveckla servicetjänster till nytta för våra medlemmar. Vi är 800 medarbetare och finns i hela landet.