Fastighetsskötare - inre och yttre skötsel säsong Köping och Sala

Fastighetsskötare - inre och yttre skötsel säsong Köping och Sala

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.Säsongsanställd kombitjänst lokalvård/utemiljöskötsel i Köping eller Sala
Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår verksamhet inom lokalvård och utemiljö under visstid ca. 6 månader med start i april. Du är placerad i Köping eller Sala. Du har en kombitjänst med lokalvård och utemiljöskötsel. I lokalvården ingår det trappstädning och städning av allmänna ytor i bostadsområden. Arbetsuppgifter som också kan ingå är tillsyn och skötsel av utemiljö såsom ogräsrensning, skräpplockning, gräsklippning m.m. i bostadsområden eller i butiksområden.

Hos oss är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt. Eftersom du dagligen kommer träffa många människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra kunder.

Tjänsterna är 100% och placerade i Köping eller i Sala. Ange i din ansökan vilken ort du är intresserad av.

Är det här du?

Just nu söker vi personer med erfarenhet från lokalvård och/eller fastighetsskötsel av utemiljö. Det är en fördel om du har utbildning inom området. Du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende.

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och i samarbete med ett team och du har lätt för att kommunicera både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se, under Lediga jobb, senast den 20 februari 2023. Vi behandlar ansökningarna löpande, så sök redan idag!

Kontaktperson:

Kirsi Ström, Leveranschef Fastighetsservice Västmanland, tel 021-103231

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Riksbyggen
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!