Hoppa till innehåll
Powder-Trans Sweden AB logotyp

Lastbilschaufför - bulktransporter

Powder-Trans växer och våra uppdrag blir fler, vilket innebär att vi behöver anställa chaufförer till våra bulktransporter.

Hos oss kommer du att leverera olika sorters material i bulk till våra kunder runtom i Sverige men även Norden. Vi söker personal till arbete med veckorvis förläggning i bil men även till lokala och kortare transporter.

Bilarnas utgångspunkt är i Köping, Västmanland och Landskrona, Skåne.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och lösningsorienterad. Arbetet kräver att man är självständig, anpassningsbar och med stor flexibilitet då oplanerade situationer kan uppstå. Tjänsten innebär mycket kontakt med kollegor och kunder, då du är Powder-Trans ansikte utåt.

Krav
  • Körkort lägst CE
  • YKB
  • Digitalt färdskrivarkort
  • Svenska i tal och skrift
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 okt. 2023 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Powder-Trans är ett finländskt familjeägt företag, grundat år 1972 av Carl-Johan Blomqvist. Företaget har genom åren vuxit från ett enmansföretag till att idag vara ett av Nordens största företag inom pulvertransporter. Vårt främsta verksamhetsområde är Norden men vi verkar också i de baltiska länderna och i Centraleuropa. Med en lång gedigen erfarenhet samt med en modern fordonspark kan vi svara på även de mest avancerade behoven av granulat- och pulvertransporter.

Vår yrkesskickliga och skolade personal kör er last enligt den tillsammans överenskomna tidtabellen. Vår moderna fordonspark, som också fyller alla miljönormer och krav, kompletteras av ett stort nät avtalstrafikanter och underleverantörer. Genom att använda oss av både egna och avtalstrafikanters och underleverantörers fordon kan vi flexibelt sköta leveranserna även med en stram tidtabell.

Företagets värderingar är följande:
  • kundorienterad betjäning
  • personalens utveckling och välbefinnande
  • arbetssäkerhet
  • miljötänkande
  • innovativitet
En nöjd kund är för oss en hederssak. Vi uppfyller även önskemål som andra förmodligen inte kan lösa. Vi håller oss uppdaterade och utvecklar ständigt våra tjänster för att kunna erbjuda kunderna en så välfungerande och effektiv transportkedja som möjligt.

Liknande jobb