Truckförare till Volvo i Köping!

Truckförare till Volvo i Köping!

Nu söker vi på Manpower dig som vill arbeta som truckförare hos Volvo i Köping. Trivs du att arbeta mot uppsatta mål och trivs att få ta eget ansvar? Då kan detta vara rätt jobb för dig! Välkommen med din ansökan idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar i 6 månader där du som konsult kommer vara anställd av Manpower men arbeta hos Volvo.

Arbetsuppgifter
I denna tjänst kommer du arbeta på Volvos logisitkavdelning. Ditt jobb kommer bland annat innefatta:
  • ansvara att rätt material finns på rätt plats
  • förbereda material som ska ut till produktionen och köra ut detta med truck
  • plocka och packa material
Vem söker vi?
Till den här tjänsten söker vi framför allt dig som är en ansvarsfull och engagerad person. Du tycker om att arbeta resultatinriktat och trivs i en miljö med högt arbetstempo. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och du tycker det är intressant med produktion av fordon. Vi ser också att du är en person som gillar att arbeta tillsammans med ditt team och har stor arbetsglädje. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Ett krav för denna tjänst är att du har b-körkort och behörighet för truck A och B.

I enlighet med vår kunds krav kommer vi genomföra en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför eventuell anställning.

Vi söker dig som:
  • har truckkort A1, A2, A4 och D1
  • har erfarenhet av att köra truck
  • har b-körkort och tillgång till bil
  • har god fysik och klarar av att arbeta i högt tempo
  • kan arbeta dag och kväll
  • har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänlig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina dagar hos vår kund. Vid frågor kan du kontakta Alice via e-post Alice.Andreasson@manpower.se

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

<iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/T9uctC9sUig" title="Inte hittat din grej än?" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>
Mer info
Område Köping
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 mars 2023 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.