Hoppa till innehåll
Manpower logotyp

Logistikmedarbetare sökes till Volvo i Köping!

Ansök nu
Är du på jakt efter ett mångsidigt jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar? Har du truckkort och vill lära dig mer inom lager och logistik? Vill du arbeta hos en global arbetsgivare med ett starkt varumärke? Då har du kommit rätt! Just nu söker vi logistikmedarbetare till Volvo Powertrain i Köping. Välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo Powertrain i Köping. Det här är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning på 6 månader med goda chanser till förlängning.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

<img src="https://mpgnlogo.blob.core.windows.net/swe/67e40237-f47a-44cc-847b-0519ffaac615.png">

Om jobbet

Volvo utökar och söker därför engagerade och drivna personer som vill jobba med logistik på deras fabrik i Köping. Som logistikmedarbetare och truckförare på Volvo Powertrain kommer du att ha varierande arbetsdagar. Jobbet innefattar allt från att plocka och packa varor och artiklar till att leverera material till kollegorna på montaget. Det kommer förekomma tunga lyft samtidigt som arbetet sker i högt tempo med tydligt uppsatta mål.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • God fysik då tunga lyft kan förekomma
Det är starkt meriterande om du har god körvana av truck och har arbetat inom lager, logistik och/eller industri tidigare.

Som person tror vi att du är driven, engagerad och arbetsvillig. Du är en lagspelare men klarar även av ett självständigt arbete. Du gillar att arbeta resultatinriktat och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har stor arbetsglädje och arbetar på ett effektivt sätt. Vi ser även att du är försiktig, flexibel och noggrann.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en Konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Köping
Tillsättning: Omgående
Arbetstider: Dagtid 7-16, Kvällstid 15:50-00:10 eller Natt 23-07

<iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/zE0lk12jUHo" title="Nyfiken på att jobba inom industri?" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgfria vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hedda Seebass Svensson via epost: hedda.seebass.svensson@manpower.se.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juli 2023 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare