Hoppa till innehåll
Manpower logotyp

B1 och B3 Truckförare till Volvo Köping!

Har du tidigare erfarenhet av motviktstruck B1 och skjutstativstruck B3? Är du en arbetsvillig person som vill arbeta hos en global arbetsgivare med ett starkt varumärke och sunda värderingar? Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som B1 och B3 truckförare på Volvo i Köping och söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo. Det här är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning på 6 månader med goda chanser till förlängning. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du vara tillgänglig på heltid och ha erfarenhet av att köra motviktstruck och skjutstativstruck. Du behöver även ha B-körkort.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Om jobbet

Som truckförare kommer du bland annat att
  • Ansvara över att rätt material finns på rätt plats
  • Köra ut material till produktion med truck
  • Plocka och packa
  • Hjälpa till i produktionen med diverse uppgifter
Kvalifikationer

Vi söker dig som
  • Har truckkort med behörighet B1 och B3
  • Har arbetat som truckförare tidigare
  • Har tidigare erfarenhet av motviktstruck och skjutstativstruck
  • Har körkort och tillgång till bil
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Har god fysik då tunga lyft förekommer
Det är meriterande om du har andra truckbehörigheter och har tidigare erfarenhet från lager och logistik samt montering.

Som person tror vi att du är driven, ansvarstagande och effektiv. Vi ser även att du klarar av att arbeta i ett högt tempo och är engagerad i ditt arbete. Du tycker om att arbeta resultatinriktat och har stor arbetsglädje. Du är en person som kan arbeta självständigt men lika bra kan arbeta tillsammans med ditt team.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Köping
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid 7-16, Kvällstid 15:50-00:10 eller Natt 23-07

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson på mathilda.larsson@manpower.se.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 apr. 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare